Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M A R I T K A

Ma ktoś film sekret albo wie skąd ściągnąć?????

Polecane posty

Gość M A R I T K A

Sekret film dokumentalny skąd ściągnąć???

Gość mozna go ściągnąc
za 29 zł to nie reklama film po obejrzeniu okazuje sie wiecej wart(wpisz poprostu w google film dokumentalny pt sekret) Mozna ponoc tez na Pirata ale ja Ci nie podpowiem jak nie umiem ja ściagnełam wersje płatna NIE ZAWIODŁM SIE

Gość M A R I T K A
o czym on jest??? słyszałam, ze świetny

Gość M A R I T K A
w google szukałam juz, nie moge znalesc:(

Gość Superrr ale
nie moge Tobie opowiedziec o czym dokładnie bo zepsuję seans asianaw@o2.pl wkliłam Tobie meila do osoby która powie Ci jak ściągnąć

Gość film jest tragicznie naiwny
sciągaj go jeśli odpowiada Ci naiwniactwo w stylu grafomanii Coelho, jeśli nie to podaruj sobie

Gość rthz nl
Szkoda czasu na ten żałosny film. Kolejna próba wyciągnięcia kasy od pojeebanych ludzi, którzy wierzą w takie bzdury. Tam chodzi o to, ze wszystko zależy od sposobu myślenia, ze to co chcesz to się spełni tylko musisz być całkowicie pewna tego. W takie rzeczy wierzą tylko ludzie słabi, nic nie warci.

Gość Nie znosz filmów
dokumentalnych sa dla mnie nudne jak flaki z olejem ale ten to potrafi skłonic do refleksji W skrócie to pokazuje jak postepowac żeby nie nabic sobie siniaka a tak na powaznie pokazuje jaką siłę i moc ma nasze myslenie więcej nie napiszę bo zepsuję Tobie ogladanie:)))

Gość ahh ten sekret...

ten film nie ma nic wspólnego z dokumentem z prawdziwego zdarzenia! temat jest powiedzmy sobie dyskusyjny ale najgorszy jest sposób jego przedstawienia-amerykańska bajka dla wyjątkowo naiwnych.

Gość Nie jest wcale naiwny
pozytywne myslenie zawsze i wszędzie dobrze się sprawdza A WY NARZEKAJĄCY WIECZNIE NA SWOJE ZYCIE jestescie pierwszym przykładem nic tylko wyrzalacie sie na KAFE jacy jesteście nieszczęsliwi A TAK NAPRAWDĘ TRZEBA NIEIWELE ŻYBY ZACZEŁO być lepiej

Gość M A R I T K A
aha ok to dzięki za komentarze, a podobno taki fajny miał byc:O w takim razie nie ściągam:P

Gość M A R I T K A
hmmm a moze jednak obejrze i sama ocenie:)

Gość rthz nl
Pozytywne myślenie sprawdza się tylko u ludzi wyjątkowo głupich, gdyż tylko tyle umieją robić, zaś ludzie inteligentni są realistami.

Gość Jak czytam czasem wasze
zwierzenia oj jak cierpie dlaczego koleiny mnie zostawił albo inna tragedia to nie trzeba być psychologiem ŻEBY ZOBACZYC ŻE TO JEST S A M O NA KRECAJACA SIĘ MASZYNA .Tutaj na Kafe jest ok 10% ludzi szczęśliwych zadowolonych reszta to ciągłe płacze i narzekania w różnych dziedzinach. Kobietko mimo wszystko obejrzyj ten film i oceń sama czy nie możesz zmienic cos w swoim zyciu Ja nie uwierzyłam w amerykańskie bajeczki tylko w pozytywne myslenie Zobaczyłam niestety po czasie jaką sobie sama wyrządzałam krzywdę ciągłym marudziejstwem i czarnowidztwem Teraz mi o wiele lepiej To nie jest ąz tak trudne zmienic swoje myslenie Spróbuj chociaż

Gość Jak widzisz sa emocje
wokół tego filmu a to juz powinno skłaniac do refleksji Jak sama nie obejrzysz nie bedziesz wiedziała Dlaczego masz sugerowac sie moja czy kogos innego opinią Wyrób sobie sama opinię. Owocnego seansu

nie jest naiwny? raczysz zartowac :) ja na nic nie narzekam, tym bardziej na kafe, ja po prostu MYŚLĘ i miałam nieszczescie zacząć oglądać tą baję. no nic, autorko przekonaj się sama, taki swoisty test na inteligencję sobie zrób :)

Gość rthz nl
To już lepiej idź sobie smerfy pooglądać, to też bajka tylko, że bardziej zbliżona do rzeczywistości niż ten wołający o pomstę do nieba film. Jestem tolerancyjnym człowiekiem, tylko w przypadku tego filmu twierdzę, że każdy kto wierzy w tą tanią, amerykańską produkcje jest zwykłym idiotą, i nigdy nie będzie czymś więcej.

Gość Emocje emocje
aż się unoszą w powietrzu, no cóż widzocznie jednak w tym filmie jakieś przesłanie jest:)))

Gość bentu
Ja mam ten film. Daj sobie spokoj. Nic powaznego. Juz po 5 minutach zauwazysz, ze film jest skierowany do wyjatkowo naiwnej widowni

Gość rthz nl
Ludzie zazwyczaj krzyczą głośno "buuuuu!" jak coś im się bardzo nie podoba. Emocje unoszą się w powietrzu. I tak jest w tym przypadku. Czy to znaczy, że gówno wygwizdane przez widownię ma głębsze przesłanie?

Gość bentu
W pozytywnym mysleniu nie ma nic zlego, ale jesli jeden facet w tym filmie twierdzi, ze od czasu, kiedy skonczyl z pesymistycznymi myslami, dostaje czeki, zamiast rachunkow, to jest to nabijanie ludzi w butelke delikatnie mowiac

Gość Zaintrygowana 2008
a ja ogladałam i uwazam że wielu z nas powinno być większymi optymistami, takie zimne stanie na ziemi nie zawsze popłaca , nie marzysz nie masz wizji swojej przyszłosci jestes krótkowidzem zgorzkniałym smutasem bez wyobaźni i przyszłości

Gość rthz nl
A ja myślę, że generalizujesz i dlatego nie warto z tobą dyskutować.

Gość Stwirdzam fakt że
nie ma nic gorszego nic czarnowidztwo i sianie Defetyzmu Za drugiej wojny swiatowej za to rostrzeliwano Pesymistów i smutasów omijam dużym łukiem Niestety to jest zaraźliwe:(((

Gość rthz nl
Jestem realistą, mam swoje plany, wizje, ale wiem, ze samym myśleniem nigdy nic nie zdziałam, najbardziej liczą się czyny. Zawsze.

Gość A gdziie jest w tym filmie
że masz tylko marzyc oj chyba tego filmu nie ogladałeś dokładnie Marzenia to tylko początek .......... nie bedę Ci streszczać filmu musisz go obejrzeć sam

Gość rthz nl
Przykro mi, nie muszę zaglądać do szamba, żeby wiedzieć, ze tam jeebie. tak samo jest w przypadku tego filmu.