Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EjWieKtoś

Jak zliwkidować konto na allegro?

Polecane posty

Gość EjWieKtoś

j.w. bo nie wiem

Gość ajka n
tez bym sie dowiedziala'

Gość EjWieKtoś
bo juz sie wkurwiam. po cholere wogole je zakladalam, ja to jestem doopa wolowa 😡

Gość 1653445
kup na allegro 4 najladniejsze mercedesy, w allegro podaj maila ktorego nie uzywasz(to dla swietego spokoju) poczekaj 4 tygodnie jezeli nie przyjdzie zawiadomienie z sadu o rozprawie dotyczacej mercedesow to masz szczescie a o koncie na allegro mozesz juz zapomnie. problem rozwiazany

Gość olka19Krk
nie zlikwidujesz;)

Gość EjWieKtoś
Ale sie wkurwilam, naliczylli mi jakas kurwa oplate nie wiadomo za co bo ni hooja tam nie sprzedalam - 14 zł i te ciule chca zebym to zaplacila. mowy nie ma!!! do formularza nie moge sie dostac z powodu tej oplaty wiec napisałam maila do nich o takiego: "Chcę zrezygnować z konta na allegro, nie korzystałam z niego od dłuzszego czasu, nic nie udało mi sie sprzedać, naliczacie jakies opłaty, ktorych nie uiszcze ponieważ nie zarobiłam nic. Co prawda są to jakies grosze, ale i tak nie rozumiem jak mozecie to naliczac. Caly czas rozumialam to tak ze jak cos sprzedam to wy sobie jakas tam kwote odciagniecie i juz, ale dlaczego ja mam placic skoro nic na tym nie zyskuje. chce zlikwidowac konto po prostu bo do formularza nie mam dostepu. chcialabym to zalatwic bez problemow, bo ja nie mam pieniedzy na to zeby placic za nic. jestem studentka i potrzebuje pieniedzy dlatego nie zaplace. zapewne bedziecie stwarzac problemy, mam nadzieje ze sądami za to 14 zlotych nie bedziecie mnie straszyc. Prosze tylko o likwidacje konta, to wszystko. Z powazaniem.............."

Gość 1653445
a sprzedawalas cos kiedys na allegro? jesli tak to przyszly jakies rachunki czy powiadomienia zeby zaplacic?

Gość fbsudc
dopóki sie nie zapłaci nie można usunąć konta... nie ma to jak ludzie zakładają konta a nie czytają nawet regulaminów... przecież zakłądając konto zgadzasz się na obowiązujące zasady... i nie od dziś wiadomo że allegro pobiera opłatę nie tylko od sprzedanych przedmiotów ale także od każdej wystawionej aukcji