Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefe

jesli cera jest tłusta, to znaczy ze cos nie tak z hormonami?

Polecane posty

Gość fefe
jak dorastam, jak mam 41 lat, chyba juz dawno dorosłam

no wiesz... człowiek nigdy nie przestaje być dzieckiem :P A tak serio to jak masz 41 lat to może jakaś przedwczesna menopauza"?

idz do lekarza nalepiej, jeśli odczujesz jakieś inne zmiany, jeśli to tylko ta cera to wątpię żeby coś to znaczyło

Gość kabibi
albo na odwrot cyferki wkliknelas ;)

Gość fefe
zadna menopauza....a to dziwne jak w tym wikeju sie ma tłusta cere? tzn czoło i nos, reszta normalna

Gość fefe
i własciwie to jeszcze mam tłusta skore miedzy łopatkami i piersiami i nie wiem czy to normalne, bo zadnych tam syfów nie mam

Gość werqa
jedni mają taką cerę , inni inną .Cera się nie zmienia. Ale pamiętaj ,że sucha skóra szybciej się starzeje. Nawet w tłustej cerze znajdzie się jakiś plus.

Gość 13q465354325
fefe a dajesz upust emocjom.....? zauwazylam, ze ludzie wczesnie rozpoczynajacy sex- maja ladniejsza cere, a pozniej to juz raczej tak zostaje......

nieee, dziwne by było jakbyś zasnęła z suchą jak wiór i obudziała się z tłustą jak masło, ale jak zawsze miałaś tłustą to przecież nic nie znaczy

Gość novaaaaaaaaaa
a to cera sie nie zmienia? jak ktos ma sucha to nie zmieni sie na tłustą?a;bo tłusta nie zmieni sie na suchą?

Gość o widze ze problem mi bliski
cześć! Ja mam 32 lata i od 2 lat borykam się z paskudnymi wykwitami skórnymi w postaci "trądziku" na twarzy + krost na plecach (w części nadłopatkowej i na dekolcie :-O W fazie dojrzewania, nie miałam żadnych problemów ze skórą, a teraz tak i straaaaasznie mnie to irytuje. Wstrętne syfony ze zdwojoną siłą pojawiają się wiosną/latem, czasami też zimą (ale rzadziej). Na poczatku brałam antybiotyki, w tym roku sobie odpuściłam i męczę się z brzydką twarzą. Oby do zimnej jesieni (wtedy to cholerstwo nieco znika!)

Gość 13q465354325
zmienia sie w okresie dojrzewania zazwyczaj... ale nie tylko, stres tez wplywa na stan naszej cery... czasem jest bardziej tlusta, badz tez wrecz odwrotnie:P

Gość o widze ze problem mi bliski
do tego wszystkiego dołączyły jeszcze przebarwienia na twarzy i jak do 30-ki byłam całkiem atrakcyjną dziewczyną, tak teraz normalnie wstydzę się pokazywać na ulicy, a już bez makijażu silnie kryjacego plamy, nie wyjdę:-O Za jakie grzechy mnie to spotkało??? 😭

Gość 13q465354325
o widze, ze problem mi bliski - a powiedz czy wczesniej duzo sie opalalas, np. w solarium? bo ja mam tez od dawien dawna problem z tlusta cera i juz powinien mi zaginac lecz niestety.. a za kilka lat jak dozyje twego wieku to moze i przebarwienia dojda? oby nie!!! hmm wiec mi powiedz czy te Twoje przebarwienia, nie powstaly z powody nadmiernego korzystania ze slonca badz solarium?

ej załamujecie mnie... jeszcze się nie wyleczyłam z pryszczy po dojrzewaniu, i miałam nadzieję że to już niedługo zniknie :/ A tu koło 30 i ciągle te cholerne syfy?