Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrycha.

WYSTAJACY, WIELKI BRZUCH A JESTEM SZCZUPLA HELP!!

Polecane posty

Gość gabrycha.

BRZUCH JAK W CIAZY-wielki, wydety-co robic?? od zawsze mialam brzuch wzdety(?), tzn wystawal nawet wtedy, jak zeszczuplalam. Ostatnimi czasy jednak wygladam jak w ciazy. Brzuch wielki, az czuje naprezona skore, ktora "nie miesci" brzucha, spodnie nie wchodza na mnie. Czy ktos tam mial? Wygladam okropnie!

Gość Maskara90
ja mam:( ale od dzis zaczynam cwiczyc;) Tzn juz zaczelam:D

Gość nhvnvn
jesli jest barrrdzo wydety i twardy to zorb badania na cukrzyce... jesli to tluszczyk to poprostu zacznij cwiczyc

Gość fryk
mozliwe ze masz organy przesuniete bardziej ku przodowi a moze kregoslupik ?? czylichowamy klatke piersiowa lopatki sciagniete a brzuch do przodu

Gość gabrycha.
Ostanio mialam badania krwi i mam wysoki choresterol, bo codziennie je,k cos slodkiego, bo mi slabo sie robi.Musze zastrzyk energii miec jheh. (mam 27 lAt).

Gość gabrycha.
skrzywienie to ja mam (tylek do tylu wygiety, klatka ibrzuch do przodu).

Gość gabrycha.
teraz to sie bardziej wydelo ze tak powiem Jedne jeansy mam i w nich chodze, bo ciezko by bylo .

Gość fryk
PLECY WKLĘSŁO – WYPUKŁE-przesunięcie narządów jamy brzusznej ku przodowi i rozciągnięcie mięśni brzucha, Przesunięcie narządów jamy brzusznej upośledza ruchy oddechowe przepony i utrudnia odpływ z nich krwi żylnej. Prowadzi to do zaburzeń oddychania i krążenia.

Gość fryk
no to wlasnie tylek do wypiety brzuch do przodu to wlasnie to...jesli masz od zawsze to moglas nabyc ta wade... to jest nadmierne przodopochylenie miednicy co powoduje lordoze ledziowa

Gość gabrycha.
i co moge zrobic by zmniejszyc? wygladam jak murzynek :/ Jakies cwiczenia?

Gość Ulllllla
nie jedz chleba, kapuchy i ziemniaków to na początek :):):):):)

Gość gabrycha.
ojj chleb to ja tylko do poludnia, a potem obiad to ziemniaki musza byc:(:"( Zawsze jadlam ziemniaki... wiec od ziemniakow chyba sie to nie zrobilo? Ale postaram sie odstawic jesli to ma pomoc.

Gość gabrycha.
fryyyk widze ze sie orientujesz w temacie. Prosze serdecznie o rade:)

Gość gabrycha.
ja ide juz spac, bo o 4 rano wstaje do pracy. Dziekuje za kazda odpowiedz!

Gość Ulllllla
ale tak szczerze mówiąc to najlepiej jest pójśc do lekarza bo nigdy tak naprawdę nie wiadomo od czego może się tak robic , idż do doktorka , zbada cię , wypyta dokładnie i jak będzie trzeba to wyśle Cię na jakieś badania ... bo na forum to myślę jednak,że nic tu niewskuramy :)

Gość gabrycha.
kiedys bylam u lekarza z powodu wystajacego brzucha, ale przepisaLa mi tylko...espumisan:/ Bez sensu, bo ja chcialam zwalczyc PRZYCZYNE a nie "zaleczac"

a fryk nie wpędzaj jej w hipochondrię! No przecież nie jest tak łatwo się chorób nabawić. Ja muślę ze to tylko jakieś jelitowe sprawy są. Weź wypij raz pożądną herbatkę przeczyszczającą (polecam taką w czerwonym pudełki ja od razu 2 parzę) i zobacz czy ci spadnie. Ja szasem też mam taki brzuch, ale staram się jeść wiadomo jak (strasznie muszę uważać na to co jem) i jest ok. Btw. Czasem przed tą herbatką mam taki cuzy brzuch a po niej, płaski jak modelka. :) Tylko wiesz że tego nie wolno za często. Ja piję raz na 2 tyogdni jeśli już.

masz po prostu wieczne wzdęcia:) nie jedź słodyczy, cukier rozwala

Gość gabrycha.
dzieki za rady! chcialam dzis ubrac sukienke, ale brzuch tak m iwystaje, ze nie da rady.

Gość l............l