Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25-letni prawiczek

Przy 1 seksie próbować być stroną aktywną czy powiedzieć żeby mnie nauczyła?

Polecane posty

Gość 25-letni prawiczek

Z jednej strony wypada chyba, żeby facet był strona aktywna. Ale z drugiej ...po co sie brać za coś, na czym sie człowiek nie zna? Pewnie i tak by mi to dobrze nie wyszło. Co mi radzicie?

Gość niech ona cię poprowadzi
będziesz jeszcze miał dość czasu na prowadzenie :classic_cool:

Gość 25-letni prawiczek
Dobry myk:) Tak zrobię:P A..jeszcze nie wiem czy jest dziewica czy nie, bo....jeszcze JEJ nie ma:P

Gość 25-letni prawiczek
taaa.... już się robi....:P

Gość maskotka druzyny
kolezanka miala raz prawiczka i powiedziala ze byla bardzo zdziwiona ze wlasnie byl taki aktywny i sie bardzo staral - to sie ceni:) no byle bys nie przesadzil

Gość 25-letni prawiczek
tylko, że akurat nie wiem czy w ogóle na przyszłość chciałbym być tą stroną bardziej aktywną zwłaszcza w przypadku gdyby dziewczyna była bardzo mało aktywna. Czyż nie fajnie by było leżeć, kiedy ona by na mnie radośnie skakała:P? Oczywiście nie leżałbym jak kłoda:P Takie czasy, takie czasy:) Jak równouprawnienie to równouprawnienie!:P

Gość dziewicaaaa....
mmmmm ja nie mialabym nic przeciwko prawiczkowi :-) Jak oboje są zieloni, to chyba oczekiwania nie sa takie duze :-) grunt zeby bylo milo a nad technika jeszxze sie popracuje :P

Gość Kama-Koma
nigdy nie miałam prawiczka :( to musi by urocze ... :) ;)

Gość 25-letni prawiczek
szukaj JEJ rozsądnie:) hmm:) No chyba tak będę szukał ale mogłąbyś sprecyzować:P?

Nie takiej, która na każdej imprezie oddaje się komuś innemu np. :P możesz coś złapać wtedy :P może znajomi znają jakąś fajną? nie wiem, nigdy nie szukałam dziewczyny :P ani rozsądnie ani nierozsądnie :P

Gość 25-letni prawiczek
:) Racja racja, po co mi jakieś gratisy...:) Ale w sumie to ja szukam dziewczęcia nie tylko do seksu. Trza będzie śmielej zaczepiać dziewczęta napotkane na drodze:)

A no trzeba będzie :) Porządny z Ciebie ludek myślę :) a trochę wolnych porządnych dziewczyn też biega po ulicach :) (nie dosłownie) :P

Gość nie staraj sie...
jak juz znajdziesz jakas fajna laske to samo przyjdzie i nie bedziesz sie mial czasu zastanawiac czy sie starac czy nie. Trza sie wyluzowac i pojdzie. Nie lez tylko jak kloda bo to nawet dla prawiczka nie jest usprawiedliwienie a jakjeszcze dodatkowo trafisz na niesmiala nowicjuszke to co? To bedziecie tak soie oboje lezec i wpatrywac sie w sufit? Zreszta po facecie chyba nie tak latwo poznac czy zoltodziob czy nie jak, sie troszke powczuwa.

skoro od dziewczyny oczekujesz czegos wiecej niz seksu to wez poszukaj sobie lepiej dziewicy. jeszcze sie zakochasz i pozniej beda tylko problemy tzn wypominanie partnerow itd :) zastanawiasz sie tez nad tym czy byc aktywnym czy pasywnym, hm... mysle ze powinienes sie cieszyc jesli Ci bez wiekszych klopotow przy pierwszym razie bedzie stał. znajac zycie sie zestresujesz i ... :P

Gość w.w.w.
jak będziesz miał dziewicę to raczej będziesz się musiał wykazac, bo ona prawdopodobnie będzie się wstydzić. lepiej żebyś był łagodny ale zdecydowany. pociesz sie ze ona tez nie bedzie wiedziala czy wam wychodzi źle czy normalnie :) nauczycie się co i jak, a z trudnosci na początku będziecie się kiedys smiac :) jak trafisz na doświadczoną to niech ona prowadzi, ale w żadnym wypadku nie odpusc sobie i nie bądź całkiem bierny. prawiczku i kropka, jak zwykle mylisz miłość z błoną :)

Gość pewna kochanka
Tego sie nie da tak zaplanowac, bo bedziesz wciaz spiety. Jak juz jestes z dziewczyna, to PRZEDE WSZYSTKIM OBSERWUJ JEJ REAKCJE, to jest najlepsza rada jaka mozesz dostac! Patrz, co sie z nia dzieje, czy chetnie przyjmuje twoje pieszczoty, wtedy posun sie troszke dalej, albo wycofaj, w zaleznosci od nastroju. Troche flirtu w trakcie tez nie zaszkodzi, nie bierz sie za kopulacje w kompletnej ciszy :P Mow jej co widzisz, jaka jest piekna, jakie ma sliczne usta, wlosy, jak lubisz ten loczek na skroni itd. Podraznij sie z nia troszke tez. Rozsmiesz. To nie zaden wyscig, nie musisz dojsc do zadnego celu, wazniejsze jest budowanie nastroju i bliskosci. Mala przerwa na pogawedke jest czyms bardzo milym. Wesolej zabawy i wyluzuj!!!!

Gość do Engel
Szukaj wśród 13 i 14 latek :O Spora różnica wieku, ale to na własne zyczenie, trzeba było wczesniej zacząć :P