Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona875638563756358

Jak długo może się spóźniać miesiączka ?

Polecane posty

Gość ona875638563756358

Zaczynam się martwić........ :( Średnia długość moich cykli wynosi 34-36dni. Ostatni okres miałam 25 lipca a więc dziś wypada 40 dzień cyklu, czyli miesiączka spóźnia się o jakieś +- 6-7 dni :( Ciąże absolutnie wykluczam (nie współżyłam) stresów też tyle co zwykle. Moje pytanie jak długo czekać na pojawienie się miesiączki żeby iść do lekarza ? Bo już nie wiem :( Dodam, że bolą mnie piersi, więc może jakaś nadzieja na pojawienie ? dzięki

Gość takuma
ja bym poczekała jeszcze tydzień i dopiero wtedy poszła do lekarza

Gość mnmnmnmnm
Mi się raz spóźniła 3 tygodnie, ale są przypadki gdzie nawet 2,3miesiące...ale to trzeba do lekarza iść, jeśli tylko minie 50dni i okresu brak, nalezy biec do lekarza.....

Gość 7 dni
to jeszcze nie takie znowu wielkie opóźnienie.... każdej z nas może się okres poprzesuwać,bo organizm to nie szwajcarski zegarek i nie zawsze wszystko jest tak jak ma być,lub chciałybyśmy żeby bylo....

Gość ona875638563756358
Dzięki. Wiem, że organizm to nie szwajcarski zegarek ale u mnie oprócz bólu piersi jakoś się na ten okres nie zanosi i chciałabym wiedzieć na czym stoję. Cóż poczekam jeszcze z tydzień i się wybiorę do lekarza. papapa

Gość gazeta wyborcza
Mi sie spoznila 2 miesiace. testy negatywne lekarz ciaze wykluczyl a tej francy dalej nie bylo. przyszla po tygodniu od zastrzyku.