Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czajus

czym sie rozni czesanie od koka? - pilne

Polecane posty

Gość czajus

pomozcie - zapisalam sie do fryzjera na czesanie na wesele znajomej i nie wiem czym sie ono rozni od koka. wiem ze na pweno cena :) ale nie wiem co przy czesaniu sobie moge u niej zazyczyc... czy jest to tylko wymodelowanie wlosow, czy upiecie itp.

Gość czajus
wiem, ze marudze, ale naprawde zalezy mi na odpowiedzi....

Gość alalalajjj
mysle, ze CI upnie itd ale bez zadnych udziwnien ;)

Gość czajus
tak myslisz? to dobrze, bo juz sie balam, ze tylko modelowanie, a bez podpiecia to by mi wlosy stasznie przeszkadzaly :D dzieki za wsparcie :*

Gość ile taka usluga kosztuje
?

Gość czajus
ile kosztuje to dokladnie nie wiem, zalezy u kogo, ok 50-60 zl wlasnie jedna dziweczyna napisala mi cos takiego: ONA: kok to fryzura wyjsciwa wieczorowa a uczesac sie to mozesz codziennie poprostu wymodelowac JA: a jezeli chce sie uczesac na wesele to co mi moze zrobic w ramach uczesania? O: wymodelowac na szczotke J: a jakos podpiac, podtapirowac, ulozyc, czy cos? O: no podpiac tojuz nie podtapirowac to tak O: oj jak sie zapisalas do fryzjera to jakpojdziesz to zrobi ci to copowiesz J: no tak, ale bede musiala wiecej zaplacic, nie? O: no tak

Gość jhjkk
eee moim zdaniem to modelowaie to co innego jak czesanie-upiecie...a kok z kolei jest trudniejszy od zwyklego upiecia wiec mysle ze i dlatego jest drozszy

Gość czajus
wiesz, ta dziweczyna co mi napisala jest fryzjerka, wiec chyba powinna sie znac, nie sadzisz?