Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie jedna -

Gynalgin

Polecane posty

Gość Taka sobie jedna -

Wiem że już wiele było takich tematów ale nigdzie nie doczytałam się odpowiedzi na mój problem. Biore gynalgin bo lekarz stwierdził że po infekcji grzybicznej dobrze jeszcze bardziej pociągnąć leczenie tak na wszelki wypadek (infekcje zakończyłam leczyć już ponad 2 tyg temu) i tu moje pytanie: czy moge normalnie współżyć? Już to robiłam przed dostaniem tego leku a po tej infekcji ale nie wiem czy przy braniu gynalginu moge... zwłaszcza że zabezpieczamy sie prezerwatywą. czy to może działać niekorzystnie na prezerwatywe???

Gość podczas leczenia
podczas leczenia i stosowania jakichkolwiek globulek, z wyjątkiem antykoncepcyjnych nie powinno się współżyć, już nie wspominając o tym, że możesz zarazić partnera

kurde uwazaj!!! moja laska miala to na grzybice no i durexy pekaly rowno... naprawde to rozpuszcza lateks i nawet nie poczujesz jak ci peknie...

Gość Taka sobie jedna -
Ale ja już się kochałam z moim chłopakiem bo jestem zdrowa... to jest tak na wszelki wypadek... Naprawde mogą pękać przez gynalgin?! bo ja dopiero przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i sie boje ciąży...

Gość AA i ZIaja
Bez sensu. Po co się kochać w trakcie leczenia. Wcale nie pomaga to w wyleczeniu. Poza tym mozesz zarazić swojego chłopaka. Nie mozesz się wstrzymać tych kilku dni?? teraz leczenie nie trwa tygodniami tylko nawet 3 dni, wiec chyba jakoś można sie obejść bez współżycia.