Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakos dziwnie mi

coz to moze znaczyc???

Polecane posty

Gość jakos dziwnie mi

maz .. przykladny opiekunczy itp.. poznal nowego kumpla ...bla bla bla za jakis czas mowi ze idzie mu pomoc robic auto . mija 21 nadal go nie ma , dzwonie, odbieraja jakies laski , slysze glosno w tle . pytam czemu odbieraja telefon mego meza i gdzie jest??? pytam gdzie jest (dajmy ze) Pawel one-Pawel? kto? Piotrek? kto? puszczaja mi nerwy wrzeszcze zeby daly meza do telefonu a one ze smiechem ze jest zajety i jeb wylaczyly sie dzwonie jeszcze z jakies 50 razy nic .. poczta mnnie lapie :O wreszcie odbiera i mowi -ch chcesz?? ja jak wryta krzycze ze jak nie wroci zaraz do domu to szykuje papiery rozwodowe itp... zaczynam plakac histeryzowac :O :O :O przychodzi po godzinie a ja pytam co to bylo .... nic zero odezwu plakalam jak glupia . . i zaraz sie obudzilam , coz za popierdolony sen , wstalam to jeszcze sie poplakalam a moj przed wyjsciem do pracy mowi -co sie stalo? nie wyspalas sie? i poszedl ja pirdole jaki byl realistyczny tenn sen :O nie chce zby mi sie takie cos snilo :O

Gość jakos dziwnie mi
upp :o

Gość hmm najwidoczniej
ale Ty glupia jestes ehehehe

Gość jakos dziwnie mi
SAMA JESTES GLUPIA TOBIE NIC SIE NEIGDY NIE SNI??

Gość dej kromke chleba
?

ja tez mialam dzis fajny sen. w skrocie, do naszego domu wpadl jakis bandyta z maszynowym. schowalam sie przed nim za fotelem , ale mnie zauwazyl i dostalam serie. czulam w sobie kazą kule, jak oddychalam, czulam jak mi ie wbijają w narządy, masakra, to tez bylo niesamowicie realistyczne. bylam jka sparalizowana, nie moglam sie poruszyc nawet o milimetrb bo odczuwalam przerazliwy bol. myslalam tylko "nie zasypiaj, nie zamykaj oczu". moj ojciec stal nade mna i czekal az umre, ale jakos 10 minut minelo i nic wiec zaczelam krzyczec zeby zawolal karetke. obudzilam sie i wbijaly m isie w plecy guziki od poduszki :)

Gość jakos dziwnie mi
heh chetnie bym sie zamienila z toba na ten sen :O

Gość tzn. ze
miałas zły sen🖐️

Gość hmm najwidoczniej
gamoniu a co Ty sie znami przejmujesz i jeszcze placzesz eheh trzeba byc naprawde stuknietym zeby na sny tak reagowac ehehe przeciez wysnic se mozesz wszystko i nie ma co brac se takich glupot do bani

Gość jakos dziwnie mi
etraz jakies chuju-muju mi po glowie chodzi

Gość jakos dziwnie mi
a jak mam reagowac? wstac i mmiche jarzyc - o ja pierdole ahaahahaha smutno mi bylo i tyle nie??

Gość musztarda
Na pewno Cię zdradza. Szykuj papiery rozwodowe. I pamiętaj co Ci się dzisiaj będzie śniło, może się dowiesz co robił.

łojeju, zaraz ci przejdzie jak tylko sie zajmiesz czyms normlanym. idz zrob sobier sniadanie, pranie wstaw , wlacz tv

Gość dej kromke chleba
tyle.no.

Gość jakos dziwnie mi
taaaa musztarda :P wrozka to ja nie jestem wiem ze to sen ale to jakbym dostala na dziendobry w gebe :O zjbal mi sie dzien

Gość jakos dziwnie mi
tv gra pranie sie kreci :O chujnia jakas no

Gość dej kromke chleba
bez wulgaryzmów proszę

Gość na twoim miejscu
papiero rozwodowe juz bym miala przygotowane:)

Gość jakos dziwnie mi
ale pocieszenie :O

tez czasem mam takie realistyczne sny i zla jestem jak osa,jezeli to nic smiesznego, i jak mnie moj pyta o co mi chodzi, to mu warcze,ze on ku.wa powinien wiedziec! HA! a potem dochodze do siebie i sie smiejemy jak porabani, ale tak - sny bywaja przytlaczajace

Gość Stanisława z Mławy
Hmm,taki sen może świadczyć o tym,że niedługo opierrdolisz jakieś murzyńskie pęto :). (źródło: Sennik Matki Polki,wyd.PWN,Warszawa 1993).

Gość jakos dziwnie mi
heh berenka, chc jedna mnie rozumie , dzis mi chyba przeszlo :O ale nie do konca