Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony temperamentny

Co sądzić o atrakcyjnej dziewczynie która nie lubi i nie akceptuje sexu ?

Polecane posty

Poznalem fantastyczna szczuplutka zgrabniutka dziewczyne idealna na prawde. Poza tym mila inteligentna i z poczuciem humoru. Wszystko jest super ale jesli chodzi o te sprawy to ona mowi ze ona tego nie akceptuje i nigdy nie bedzie sie kochala :-o Jestem facetem z temperamentem i brak mi tego - ile mozna to robic samemu ? :-o Zycie jest do dupy bo jak to mozliwe ze taka atrakcyjna zadbana dziewczyna nie akceptuje sexu ? Dlaczego jakas grubaska ktorej nikt normalny nie zechce moze miec poped i apetyt na sex a taka atrakcyjna niunia nie ? Jaka to sprawiedliwosc ? :-(

Gość hfgdufgjdfgvbdjzfhvbg
zmien ja na inna niunie co sie lubi bzykac, pelno takich

a co ma wyglad do temperamentu???? Po prostu ma niskie libido, albo jakas skaze psychiczna i tyle

Gość nikt nie wie
moze niech najpierw dorosnie

Gość uiegre
myślisz że choroba wybier wg wyglądu? no to masz dowód że nie

Dorosnie ? Ona ma 25 lat i skonczone studia :-o Rozumiem jakby jakis tucznik nie mial popedu i apetytu na sex - to by bylo zrozumiale, ale taka fajna dziewczyna ? Co sie dzieje na tym swiecie...

Gość bo jestes chamem ..
a na widok chamow kazdemu by poped spadl do zera :o

Gość w.w.w.
nie me ochoty na sex z TOBĄ po prostu :) bieeeedny maczo... :)

Gość nikt nie wie
Albo nie jestes tym jedynym, albo ma jakies przykre doswiadczenia z lat wczesniejszych.

Gość indii
a moze to kwesta jakis jej przekonan ??

Chwileczke, dlaczego jestem chamem ? Ja tylko napisalem to co uważam, że niesprawiedliwe jest że jakis tucznik co sie zapasl i nikt normalny jej nie zechce ma potrzeby sexualne, a dbajaca o siebie szczuplutka zgrabniutka dziewczyna go nie ma ? To jest zwyczajnie niesprawiedliwe bo tak nie powinno być Po co jakiejs hipopotamce potrzeby sexualne skoro nikt jej nie zechce ? Bo sex z gruba dziewczyna to jak zoofilia :-o Zycie bywa okrutnie niesprawiedliwe :-o

Piescic sie daje, wszystko mozna robic poza samym stosunkiem. Robimy to oralnie albo po hiszpansku ( mimo ze jest szczuplutka - 175 cm 58 kg to piersi ma 75 DD ) ale do stosunku nie dochodzi bo ona tego nie uznaje :-o Chce dziecko zaadoptowac bo nie wyobraza sobie stosunku i juz :-(

Gość reat
Może powiedziała to, żeby spławić takiego pustaka jak ty?

Wcale nie dlatego, poniewaz na kazdym kroku podkresla ze mnie kocha ze chce wyjsc za mnie za miaz, miec we mnie meza, jednak dzieci to chce miec tylko adoptowane :-( Ja tesknie za sexem, za normalnym a nie tylko oralny i hiszpan miedzy piersiami :-o

Gość Powiedz je ze
nikt jej nie odda dzieciaka do adopcji, jesli bedzie mogła go sama urodzić. To nie jst takie proste. Proces adopcyjny jest bardzo długi i skomplikowany, trzeba przejsc rózne testy psychologiczne. Jesli powie ze nie moze urodzic własnego bo nie akceptuje seksu, to od razu wykryją ze jest zaburzona i odpadnie w selekcji rodziców adopcyjnych. Do tego trzeba miec zdrowei, nie tylko końskie - fizyczne, trzeba miec tez zdrową głowe. Jeśli ktos twierdzi natomiast, ze chce adoptowac bo nie moze urodzic samemu, to musi to udokumentowac zaswiadczeniami, badaniami lekarskimi. Więc nakłamac tez sie jej nie uda.

Gość w.w.w.
no jak nie widzisz czemu jestes chamem to cóż... wniosek - celibat ze ślicznotką albo tucznik w łóżku :D Ciekawe jak bardzo jestes w stanie sie poświecic :P

Gość miszczu
Ona jest jak Miriam :D hahahah W trakcie zmiany Płci Cycki już ma .

Gość miszczu
Zostawia zawsze majciochy na sobie. A w majciochach ma ukrytego PENA :)

Już drugi raz czytam dokładnie to samo. Tamten topik sprzed około 2 tygodni nie pomógł?

Gość ffff
nie dziwie sie tez bym nie chcial zeby takie gowno we mnie wchodzilo..