Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna16

okres a ciąza

Polecane posty

Gość smutna16
dzis skonczyl mi sie okrees a piersi troszke bola!!!!

Gość smutna16
pytam teraz powaznie !!ja uwazam ze skoro bralam pigulki w lipcu to raczej nie powinnam byc!!!ale jestem mloda i glupia!!!!!i naprawde cenie sobie rady!!! mialam okres w lipcu potem za 2 tygodnie jakis 3 dniowy!!!a potem 28 dni od tego 3 dniowego mialam okres ktory skonczyl sie dziś!!!! zrobilam dwa testy przed moim okresem tym teraz i wyszly negatywnne!!! ktos mi powiedzial ze jak sie ma okres to nie mozna byc w ciazy !!!i dlatego tak mysel!! kochalam się przez caly sierpnien wiec plodne napewno trafilam !!!pomocyyyyy!!!

Gość skoro brałas w lipcu
tabletki to w sierpniu nie byłaś zabezpieczona! Dziewczyny jedną zapomną i już tabletki tracą działanie, a co dopiero cały miesiąc. Wiec jak sama napisałas w płodne pewnie trafiłas, więc zrób kolejny test, choć mając okres szanse ze jestes w ciązy sa malutkie. Idź do szkoły a nie na forum, a faceta masz nieodpowiedzialnego i Ty też jestes nieodpowiedzialna skoro nie kochaliście się w gumce

Gość anty_myszka
a my ci poważnie odpowiadamy. NIE WOLNO tak się bawić hormonami!!! I jeśli nie chce się dziecka to NIE WOLNO kochać się bez zabezpieczenia, a ty to robiłaś przez miesiąc. Tak, możesz być w ciąży. A krwawienia są spowodowane burzą hormonalną w twoim organizmie.

Gość anty_myszka
i bierz się za naukę a nie za seks!!!

dziewczyno nie jestes w ciazy, skoro mialas okres to nie jestes. Idz lepiej do ginekologa i powiedz mu co narobilas ( chodzi mi o tabletki ) bo taka burza hormonalna wcale niejest dobra dla organizmu acah i jeszcze jedno pytanie mam, kochalas sie z nim do konca? czy to był stosunek przerywany?

Gość samotna16
do konca za kazdym razem

Gość samotna16
lady a tu laseczki piszą ze mozna miec okres i byc w ciazy!!!!!jak to wkoncu jest!!!!

Gość samotna16
aha i dodam ze nie bralam np styczen luty marzec proszki tylko tak srednio co 3 miesiace nom roznie to bylo !!! miesciac bralam potem przerwa itd!!! wiec z tego co pamiwetam czerwiec bralam i w lipcu z jakis tydzien !!!poczym rzocilam ......je no i znacie reszte

Gość anty_myszka
kur.....wa.....

do konca? ojoj, no to niezle :/ i Ty sie na to zgodzilas? zrozumialabym jeszcze gdybybył to seks przerywany, ale do konca? Dziewczyno kobiety starajace sie o dziecko albo te ktore regularnie biora tabsy kochaja sie do konca. Prawda jest taka ze w czasie ciązy moga przez 2-3 miesiace ( czasami dluzej ale to sporadyczne przypadki) moze wystepowac plamienie ktore przez wiekszosc kobiet mylone jest z okresem ( sa tego nie swiadome ) plamienie nie jest tak obfite jak okres ktory pojawial sie do tej pory, trwa krotko i czasem glupia wkladka czy jedna podpaska starcza na caly dzien.

Gość jezooo
dżisus co za idiotka 😭

acha i jeszcze jedno krwawienie czy plamienie w ciazy nie wrozy dobrze... wiec radzilabym Ci isc do ginekologa, ten okres jak dlugo mialas?

Gość samotna16
do samego konca przez sierpien!!okres byl taki ze trfa 3 dni czyli normalnie !!pierwszego dnia byl jasny strasznie potem ciemny ale ogolnie ilosc byla normalna!!tylko ze cycuszki nmie bola dzis i jajniki tez

Gość jezooo
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość samotna16
jezooo czemu sadzisz ze bedzie!!skoro lady mowi zw raczej nie skoro okres!!!normalny byl

nie jestem lekarzem, ale dziwnie to wyglada... znaczy sie to ze jeszcze Cie piersi bola to tam mały pikus, mnie bola 2 tygodnie przed okresem, moja kumpele bo braniu tabsow bolały przez 4 miesiacy dzien w dzien. Wydaje mi sie ze to wszystko przez ta burze hormonalna, poczekaj z tydzien, jezeli piersi beda dalej bolec a jajniki kłuc idz do lekarza i zrob test z porannego moczu

Gość samotna16
dzięki mila jestes inni naskakują !! mlodosc glupota co zrobic

masz nauczke na przyszłosc :) mysle ze wiecej takiego bledu nie popelnisz :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i w ciazy nie bedziesz, znaczy sie jeszcze nie teraz :) Powodzenia :) i nie zapomnij o wizycie u gina ;)

Gość samotna16
dzieki lady :****

Gość anty_myszka
jakiś romans??:P