Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna16

okres a ciąza

Polecane posty

:( to jak szatyneczka jestes prosze napisz 🌻 fryzurka na krotko czy dlugie a moze warkoczyki :)

Gość jezooo
O kuźwa lesby:O:O:O

dalej nie rozumiem dlaczego pytasz :) wlosy blond dlugie warkoczyki? niee :) wyrosłam z tego :P:P

Widzę,że anty-myszka znowu się wypowiada..Jejku,ale ty masz nudy to jest coś strasznego..Weź się zajmij czymś innym a nie cały czas kogoś krytykujesz ..Każdy ma prawo poprosić o pomoc..!!

Gość anty_myszka
agusia_2102 --- zacznij wybierać imię dla dziecka a ode mnie się odczep

Gość jezooo
Gruchajcie sobie dalej gołąbeczki 🖐️

Gość smutna16
widzę romansik:)

dzieki ale mogłas odrazu mi napisac 🌻 no szkoda ale jestes BARDZO sliczna 🌻 ale powiedz juz na koniec lubisz nosic spodniczki i buciki na wysokim obcasie?

nie lubie :) znaczy sie nie nosze wysokich obcasow :) lubie wygladac ładnie i seksownie ale spodniczek krotkich nie ubieram :) nie lubie jak sie na mnie masa napalencow patrzy

Gość kwiat jednej nocy
chcę tylko powiedziec że jeśli ma się okres to wcale nie znaczy że nie ma ciąży, sa przypadki kiedy okres był podczas ciąży..... niestety , znam pare tqakich przypadków, więc jeśli się kochałaś bez zabezpieczenia, to okres nic tu nie ma do rzeczy,a poza tym po odstawienu tabletek płodnośc zazwyczaj wraca i może nawet bliźniaki Ci się trafię, bo po odstawieniu zwiększa się możliwość ciąży mnogiej :P

Gość smutna16
jakos nie dochodzi do mnie mysl ze moge byc w ciazy ?moze to cos z chormonami bo wieczorem mam tez uderzenia ciapla tz jest mi cieplo bardzo !!moze to przez tarczycer nie wiem !!raz jestem zimna a czasem gorąca i spie w majteczkach bo goraco mi