Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indii

boolywood kto lubi te filmy????????????

Polecane posty

Gość a idz mnie z tym badziewiem
:D

Lubię muzykę:P Na temat filmów się nie wypowiadam,nie widziałem:P

Gość indii
ja bardzo lubie fakt ze scenariusze czasem bywaj no powiedzmy podobne ale chodzi mi raczej o caly klimat filmu stroje muzyka!!!!!!!!! cudo!!!

Gość indii
(den a ty nie w pracy??)

Gość indii
i jak tam sprawy??

Gość tak szczerze
ogolnie mnie takie klimaty nie ciagna..ale powiem szczerze,ze jak jakis czas temu (chyba na wielkanoc) puscili na polsacie "czasem slonce,czasem deszcz" to obejrzalam z zainteresowaniem i piosenka prowadza czasem do dzis dudni mi w glowie...raz na jakis czas dla odmiany milo obejrzec.

Gość indii
i co nikt nie lubi?????????????

Gość indii
a ty wiesz z kim piszesz??

Gość indii
ihihiih

Najgorszy chlam kicz jaki moze byc! kiedys ogladalam reportaz jak nakrecaja te filmy normalnie umrzec ze smiechu mozna! hindusi maja maly budzet wiec robia co moga i flim polega na tym ze ktos biegnie, ktos go goni i za chwile jakas baba zatanczy. Oto caly film!

Gość indii
ja juz twojego nie mam bo mi sie wczoraj skasowalo wszysko w kompie hehehh

Gość indii
tak ale mi chodzi o klimat indii i kolory stroje itd to fakt ze maja maly budzet tym bardziej trzeba docenic czyjas prace ale zdaje sobie sprawe ze nie kazdemu musi sie podobac

Ja tam o filmach nic nie powiem,ale muzyka jest świetna:) W takim razie nie pozostaje mi nic innego niż się do Ciebie odezwać na gg:P

Gość indii
hahahha no tak czasem bywa zabawnie lecz wiem ze sa osoby ktore naprade bardzo lubia ja sama raczej delektuje sie obrazkami niekoniecznie scenariuszem

ja cie rozumiem. sama raczej nie ogladam, nie usiedzialabym przy tym godzine, ale kumam klimat i doceniam

Gość indii
;-) tez lubisz indyjsie klimaty??

Gość indii
no tak blyskotki maja piekne znajomy kiedys przywiozl mi w prezencie kolczyki -slicznosci do dzis sa moimi ulubionymi

A jak sie usmialam bo w tym reportazu pokazywali jak hinudsi sobie wylapuja europejskich turystow ktorych potrzebuja jako figurantow. Wiec obiecywali super zabawe, wystep w boolywood(!oh i ah), darmowy obiad i przewoz. Skonczylo sie na tym ze ci biedni turysci ktorzy sie na to nabrali wyjechali za miasto o 5h nad ranem zeby dojechac tam gdzie krecony byl film, cala jazda trwala kilka godz, potem sie przebrali w jakies kiczowate ciuchy, czekali znowu kilka godz . Cale krecenie trwalo zaledwie kilka minut, mieli obrzydliwe zarcie i caly zmarnowany dzien ktory spedzili na czekaniu i jezdzie w autokarze zamiast zwiedzania.

Gość indii
w polsce mieszka taka para starszych osob malzenstwo ktore co jakis czas chyba z tego co pamietam raz w roku jada do indii aby zagrac w jakims filmie kilka razy im sie udalo co prawda nie jakies duze role ale zawsze cos tym ludiom daje to radosc na codzien mieszkaja na wsi i zbieraja kase na kolejny wyjazd mysle ze to bardzo fajna sprawa tak na starosc miec taka fajna pasje a nie siedziec w domu jak 80% emertow i tylko opowiadac o tym co ich boli