Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwniczkaNK

przeciwnicy naszej klasy

Polecane posty

Gość przeciwniczkaNK

Portal powstal z mysla o odnawianiu kontaktow ze szkolnymi znajomymi a w krotkim czasie stal sie portalem promujacym np rozebrane nastolatki czy nowobogackich.. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Gość kasia michasia
niech sobie bedzie nawet wirtualnym burdelem- nie chcesz nie logujesz sie tam!!

Gość miiimiiiimiii
jestem przeciwnikiem... to sie pomału robi jakis portal randkowy... każdy z tych do 30 lat wbija najlepsze foty i szpanuje czym tylko sie da... od 40tki juz lepiej... Ci to chociaż naprawdę sie ceszą ze mogą oblukac i pogadac ze straymi znajomymi....

Jak najbardziej popieram. Ogólne założenie tego portalu jest jak najbardziej wporządku, odnowić stare kontakty, odnależć daleką rodzinę, powspominać stare miłości itd :) Jednak w bardzo szybkim czasie stał się miejscem dla ludzi którzy chcą się pokazać gdzie to oni nie wyjechali, z kim to oni się nie pobrali i czego to oni w życiu nie dokonali :/ Zdjęcia jak z portali randkowych, żałosne, równie żałosne jak komentarze pod nimi umieszczone. Oczywiście wyjątki potwierdzają regułę.

Gość to było do przewidzenia
Wszystko jest winą Neostrady. Dopóki Polska była krajem, gdzie Internet był dla elity, można było tam normalnie pogadać, nie było podszywów, a NK miałaby rację bytu. To się skończyło około 2001 - 2002 roku, kiedy Neostrada opanowała rynek Internetu. Założenie NK w tej epoce musiało się skończyć zrobieniem z niej drugiej Fotki.pl przez użytkowników... :-O

ja NIE POPIERAM IDIOTOW. a nasza-klasa, czemu nie? a idiocia stamtąd won, zreszta jak z kazdego miejsca

Gość to było do przewidzenia
już tylko ja pozostaję z tych elit głosząc swoje prawdy na wszystkich dostępnych forach. Boję się tylko, że nie potrwa to długo gdyż matka grozi, że za złe wyniki w nauce odłączy mi Neostradę :O

Gość jestem fotografem
najlepsze są prostytutki lansujące się po profesjonalnej sesji.Czekają na sponsorów i oferty od klientów.Odsyłają cenniki, niektóre za noc biorą 2 tys To są te z sesją, bez zaznaczonych szkół w pozach erotycznych :-)