Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exs

Jakie macie żelazne zasady życiowe........

Polecane posty

Gość ovca5
fifty no ja tez nie wiem. niektorzy mowia ze w tramwaju w scisku jezdzi sie przyjemniej. ale jakie to ma znaczenie, skoro nam teraz tylko wiatka na przystanku zostala... smutno.... beeee

no co do wódzi to mam twarde zasady;) a poza nią to różnie bywa z innymi płynami wyskokowymi;)

Gość ovca5
ja to raczej jestem winna w sumie. nie te lata juz, runo nieco sie wytarlo i trza uwazac :)

ja mam taką zasadę, ale nie żelazną ani tytanową... po prostu niech każdy pilnuje swojego ogródka tudzież nosa. i tyle.

Gość ślepy filozof
1.POMAGAJ przejść przez jezdnie owłosionym babciom w okularach. 2.JEŚLI żul spod Biedronki walnie cię w jaja, nadstaw i penis. 3.NIE WIERZ w łyse ufoludki, ale miej zawsze perukę pod ręką. 4.NIGDY nie mów, że zadupie jest piękne. 5.NIE OKŁAMUJ białego murzyna mówiąc, że jest czarny. 6.WSZYSTKIE KOBIETY jakie spotkasz nabij na swój kołek, ale tylko jeśli kołkiem jest widelec, kobietą kanapka, lub twoja pani z matmy. I ostatnia zasada: NIE WIERZ NIGDY KOBIECIE! UDUPY LEŚNE RZĄDZĄ!

Gość ghjyui
Mam zasadę;jak kocham to nie zdradzam a druga;badz zawsze sobą a trzecia;zycie jest tylko jedno..

Gość Marcin84w,
Nie chce dzieci,żony,żeby forsa leżała na ulicy to by było to czego cgce.

Gość przezasada!
Myślcie o sobie a o każdym będzie pomyślane!

Gość przewija się
najczęściej zdrada. Ktoś by pomyślał, że mamy wspólnązasadę. Nic bardziej mylnego. Większość z was pewnie pomyślała o zdradzie w kontekście seksu. No ale jeśli ustaliliśmy wcześniej, że seks poza związkiem jest dozwolony to czy to nadal zdrada? Czy w świetle takiego założenia przypadkowy seks z nieznajomą osobąbędzie zdradą? Nie. Zdradą będzie kłamstwo, oszustwo. Zawsze. Nie będzie dla mnie zdradą fakt, że moja dziewczyna lubi obciągnąć od czasu do czasu innemu. Ale gdy będzie zaprzeczać i kłamać to jużjak najbardziej.

Gość bądźmy obiektywni..
1. Nie rób drugiemu co tobie niemiłe 2. Zajeci faceci sa dla mnie święci. Nie wdałabym sie w romans, związek z zajetym facetem, nie chcialabym byc na miejscu jego dziewczyny, nieważne czy ją znam, czy nie (patrz punkt 1.) 3. Bądz zawsze sobą - jak ktoś wyżej napisał 4. Nie myśl o tym co myśla inni. Zyj w zgodzie sama ze sobą.