Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindziołek

studenckie życie

Polecane posty

Gość kindziołek

Pozdrawiam wszystkich studentów! Pomagajmy sobie wzajemnie jak najmniej boleśnie wślizgnąć się w dorosłe życie, usiane obowiązkami i troskami... Piszcie co studiujecie i czy jesteście zadowoleni z wyboru swoich kierunków... Buziaczki:*

Gość kindziołek.
z tym bezbolesnym wślizgnięciem w dorosłe zycie to chodzi mi o penetrację anusa :)

Gość automat
ale pomyśl, że dorbą kase bedziesz robić po automatyce!!!!!!wiem to.....

mlodziutkamlodziutka witaj administratywistko 🖐️ gdzie ta administracje bedziesz studiowac? ja tez administracje studiuje ;)

Administracja, III rok, licencjat ogólnie zadowolona ale zawsze chciałam iść na ekonomię,ale matma na maturze to juz bylo dla mnie za wiele :P

ja teraz zaczynam drugi rok resocjalizacji, dziennie ;) jestem zadowolona fajnie, jest :D a dorosle studenckie zycie.. coz mieszkam z rodzcami, ale studenckie rozrywki nie sa mi obce :classic_cool:

Ja mam umysl humanistyczny a mysle ze jakaś automatyka jak tu ktos studiuje bedzie sto razy lepsza niz administracja.Ellinka głowa do góry masz przyszłościowy kierunek 🖐️.Zawsze podziwiałam tzw.ścisłe umysły, ja jestem niestety leniem:P

Gość informatyka i ekonometria
płec: kobieta ;)

Gość no nie mogęeee
studia to studia nie ma co przeżywać. po studiach sie zacznie jak trzeba szukać pracy. niektórzy szukają i modlą się żeby nie znaleźć

ellinka🖐️🌻 powiem Ci,ze calkiem fajnie jest, mam mnostwo przedmiotow "zawodowych" np. psychologia sledztwa,patologia spoleczna, psychologia klinczna itp. niezle miejsca tez sa na odbycie praktyk, bo teraz oprocz standardowych wiezien, aresztow.. mozna miec praktyke w sadzie ;) ja nie zaluje,ze tu jestm

ja tam np koncze III rok i szukam pracy a magisterka zaocznie :P mow co chcesz ,ja o pracy juz mysle zwłaszcza ze sie utrzymuje sama :) a większosc moich znajomych wynajmuje stancje i żyje za pieniążki rodziców, takim to dobrze :)

ja studiuję socjologię III rok, podoba mi się to co studiuję, ale o pracę też się obawiam:/ jest ktoś z socjologii?:]

ginorossi 🖐️ co u ciebie? dawno cie nie widzialam tutaj :P coz, jak patrze na kumpli z wyzszych lat jakimi sa klebkami nerow to fakt powinnam sie cieszyc :D bo ja dopeiro na 2rok i na dodatek trybem inzynerkim wiec mam troch elatwiej:D

ginorossi , dziekuję. :) w sądzie..? pierwsze słysze.. bardzo chce isc na resocjalizację, pracowac z takimi ludzmi. oby sie udało :)