Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja88

Skurcze mięśni,ktoś ma to samo????

Polecane posty

Ostatnio każdej nocy budzi mnie ból lewej łydki,trwa kilka sekund ale jest praktycznie nie do wytrzymania.Później cały dzień boli mnie łydka,nawet przy dotykaniu.Co może być tego powodem?Czy ktoś z was miał to samo?Słyszałam,że może to być brak potasu.

Gość Brak magnezu i wit. B1

Gość a własnie ze nie chodzo tu
o magnez, boi mam to samo z tymi łydkami a magnezu mam sporo bo robiłam wyniki

Gość To zostaje brak wit. B1

Gość mam to samoo
witamone B1 tez mam w normie ...a skurcze mam

Gość ja tak miałam
i okazało się, że to niewydolność żylna, początek żylaków! Na szczęście pomógł mi lek Detralex, brałam go 6 miesięcy nie zaniedbajcie tego, bo żylaki to nic przyjemnego, żylaki żył głębokich nie są widoczne! bez recepty możecie spróbować leku Diosminex, ale Detralex jest lepszy miesięczna kuracja ok. 80 zł.

Gość masaj z masarni
a ta niewydolnosc zylna to jak zbadac, sa na to jakies badania? i jaki lekarz to leczy, ogłony?

Gość można zbadać
lekarz od żył to flebolog, ale nie wiem czy trzeba skierowanie, bo mnie leczył ogólny, można zrobić usg takie specjalne żył mi nie robił żadnych badań, bo objawy pojawiły się wkrótce po rozpoczęciu stojącej pracy, po prostu żyły nie wytrzymywały obciążenia. Zalecił też dużo jeździć na rowerze. I nie wolno brać długich, gorących kąpieli. Teraz profilaktycznie raz na 3-4 miesiące sama robię sobie kuracje wzmacniającą żyły, bo cały czas pracuję na stojąco. Kupuję kapsułki Sapoven T i łykam je kilka tygodni. Takie objawy czasem są też przy źle dobranych tabletkach antykoncepcyjnych.