Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak bez pasji samochodowej

Nie mogę zdać prawa jazdy, jedyna motywacją są kompleksy i dziewczyny

Polecane posty

Gość Tmasz
pomoge w zdaniu prawa jazdy kategoria B tanio twwasilewskitomasz@gmail.com

Gość pollskowa
Ja też tak miałam, ale dzielnie próbowała. I padło na wreszcie też dobra szkołe bo OSE w Krakowie. Musze powiedzieć ze bardzo sie ciesze ze wreszcie własnie za pierwszym razem po nauce z ich instruktorem udalo mi sie wreszcie zdac.

Gość wiiiolka9
Ja znalazłam w Krk dobrego instruktora w OES i troszkę też to jego zasługa ze mi sie udalo. Bo też juz byłam na straconej pozycji i nie miałam motywacji.

Gość ammanda90
To dobrze ze tak piszesz bo od 8 sierpnia ja zaczynam kursy. Tez długo sie zastanawialam nad wyborem tej odpowiedniej szkoły bo jak wiadomo tych w Krakowie jednak nie brakuje.

Gość gość
Co do szkoły OES to ja uczyłam sie z instruktorem Panem Sławomirem Kwiecień w Wieliczce. Super nauczyciel. W mig po prostu załapałam i udało mi sie zdać za 1szym razem.

Gość gość
Czasami własnie wystarczy trafić na naprawde dobrą szkołe nauki jazdy i już to powinno nam bardzo pomóc. Wiec podstawa to wybor kursu.

Gość gość
Skoro tak stresuje Cię jazda, to powinieneś uczyć się od instruktorów, którzy mają naprawdę dobre podejście do kursantów. Tutaj pracuje profesjonalna kadra, która nauczy Cię jeździć i pomoże opanować ten stres: http://www.manewr.com.pl/o-firmie.html. Chodzę do nich na kurs i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej myślałam, że nie usiądę za kółkiem.

Gość gość
Zapisz sie jak mieszkasz w Krakowie do OES i sama zobaczysz jak tam ucza i ze jednak to podejscie do egzaminu nie jest niczy trudnym. Do tego można tam zrobić naprawde dużo innych kursów, w tym na przykład na wózki widlowe.

Gość gość
Ważne tak naprawde ze taka szkoła w Krakowie jak OES daje nam mozliwosc zrobienia kursu nie tylko na kat B ale rowniez i kursów zawodowych tak waznych np. jesli chodzi o poszukiwanie lepszej pracy.

Gość gość
Chcesz mieć dziewczynę to musisz mieć prawko. Możesz być chamem, gburem, debilem ale prawko musisz mieć by mieć szanse i jakiejkolwiek dziewczyny czy kobiety.

Gość gość
Jesli traficie w dobre miejsce to wydaje mi sie ze nie bedziecie miec zadnych problemów ze zdaniem egzaminu na prawo jazdy.

Gość gość
Moim zdaniem na pewno liczy sie to jaką szkołe dla siebie wybierzemy. I jesli mowa o Krakowie to na pewno OES jest dla mnie równiez taką szkoła numer jeden.

Gość Niemasamochodu
Mialam chlopaka, ktory mial i prawko i samochod. Teraz mam takiego, ktory ma prawo jazdy ale nie ma samochodu. Jakos mi to nie przeszkadza. Ale chcialabym czasem usiasc jako pasazer i zeby to on mnie wozil. A on nie chce jezdzic moim samochodem, wiec ja zawsze jestem kierowca. W pracy normalnie jezdzi firmowymi samochodami.

Gość gość
Chłopie ja nie mam prawka i dobrze się czuje. Brak Ci miłości to umów się z prostytutką i weź pakiet dziewczyna poprzytulacie się trochę. Olej dziewczyny i rób co chcesz. Jak lasce się nie podoba to niech spada i nie marnuje Tobie czasu

Gość gość
Na pewno wybór dobrej szkoły jest podstawa zeby potem tez móc dobrze i za pierwszym razem zdać egazmin. Mysle ze warto zdecydować się na Pana Grzegorza Gagatka.

Gość gość
Powiem Wam szczerze że dużo w tym wypadku zależy od tego na jaką szkołe nauki jazdy się zdecydujemy. Ja akurat wybrałam u nas w Tarnowie taką która ma naprawdę bardzo dobre opinie http://www.prawojazdy.tarnow.pl I udało mi sie zdać za pierwszym razem z czego naprawdę bardzo sie ucieszyłam. Ale miałam doskonałego instruktora więc to jego zasługa oczywiście.

Gość gość
Kiedy będziecie szukac dobrej szkoły w Tarnowie www.prawojazdy.tarnow.pl/ Naprawdę polecam. Wydaje mi się ze trafiłam na najlepszego instruktora. Ja w ogóle zielona w temacie samochodu nagle potrafie idealnie jeździć i ze spokojem podchodzę do egzaminu.

Gość gość
Wiele zalezy na tym żeby dobrze mnie przygotował do egzaminu i potem - do takiej pewnej jazdy autem. To chyba podstawa. Tez myslałam o tej szkole, ale chcialabym żeby ktoś też podsunął mi nazwisko instruktora do którego warto się zapisac.Myslałam o szkole Auto Lex w Tarnowie bo w sumie tam mam najbliżej.

Gość gość
Trzeba było kupić sobie prawo jazdy z offshoreidcardscom i po problemie ;) Niczym nie różni się od oryginału!Przed moimi znajomymi zrobiło robotę!