Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alina111

kupował ktos z was taki perlator?

Polecane posty

Gość kukulka111
tez mi sie to podoba ,jeszcze jest prysznic , lepszy efekt by byl jak by sie mialo umywalke przezroczystą.

Gość trawią nie trawią
zabawna rzecz, może przestałabym się parzyć wodą z kranu:D

Gość oj cielaczku
mozna kupic na innej aukcji tego sprzedawcy

Gość oj cielaczku
reklama czy nie, ciekawy gadżet

zadna reklama- tak sie chcialam tylko was poradzić i zapytac czy ktos cos takiego zamawiał, i czy faktycznie to tak fajnie wygląda jak na zdjęciach.

Gość adam 2221
pierwsze widze takie coś nigdy w zadnym sklepie nie widzialam -skąd maja ludzie takie zeczy to niewiem.

Gość lilka kkk
dobre to.

Gość wrocek23
ja to zamowilem.super ale oswietlenie lazienki zmienilem,tzn , halogeny dalem bordowe i granatowe , fajnie to wygląda , choc moja dziewczyna narzeka ze nie moze sobie makiju teraz robic w lazience . :D

Gość slav
Marketingowe mącenie w głowach. Do regulacji wypływającej wody nie ma nic lepszego niż zawory. Perlator ma tak skutecznie napowietrzać strumień wody wypływający z kranu, żeby nie było ani kropli rozprysku. Niestety żaden z dostępnych na rynku perlatorów ni spełnia dobrze tej funkcji a mimo tego często trzeba wymieniać sitka (właśnie nie nadające się do dobrego napowietrzania). Od dziesiątków lat poszukuję bezskutecznie konstrukcji opartej na prawie Bernoulliego jaką miałem okazję używać dawno temu w Czechosłowacji. Żadnych sitek, tylko otworki w zwężce do wlotu powietrza w strumień wody. Mający pojęcie o fizyce wiedzą o czym piszę.