Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sabinia

Dławienie,wydzielina --bezradnosc

Polecane posty

Gość Sabinia

Witam, mój problem polega na tym, że odczuwam dławienie, ciagle pokaszluje zeby coś odkrztusic.czasem jest to wydzielina lepka przezroczysta, czasem galaretowata jakby z brudem...są to niewielkie ilości.uczucie zalepionego gardła, uczucie ścisku po żuchwą...ale czasem tam nic nie ma..a ja czuję takie ciągnięcie szyi..czasem ból głowy ale za uszami....nie mam juz sily chodzic po lekarzach:( kazdy ma swoja wizje a ja od ponad 4 miesiecy zamartwiam sie. -przeswietlenie pluc ok. -morfologia ok -wymaz z gardla ok. choc sama go robilam -mam powiekszona tarczyce ale hormony w porzadku (jestem pod kontrolą endykronologa, od kilku dniu biore Eutyrox) -laryngolog stwierdzil krzywa przegrode , wybieram się na zabieg-jestem bardzo wrażliwa na zapachy co w sumie go zdziwilo; mam uczucuie suszy w nosie -gastrolog proponuje gastroskopie, z tym wstrzymuje sie bo najpierw chcialabym zrobic ta przegrode. w sumie dolegliwosci zoładkowych raczej nie mam -testy alergiczne ok. -wizyte u neurologa tez zaliczylam..Magnez, Aspargin no i Sedam albo Lexotan ale łykam w ostatecznosci. choc czasem ani 1/2 ani cała tabletka nie pomaga... -w koncu trafilam do pulmologa, po wywiadzie dała mi 3 dyski 2xdziennie I szczerze juz nie mam pomyslu co robic dalej..siedze i placze z tej bezsilnosci...Mam wrażenie ze nic mi nie pomaga.czy to wina przegrody? a moze kregoslupa , odcinka szyjnego bo z tym tez mam problem? Naprawdę cięzko mi funkcjonować... od 4 miesiecy miałam może kilka dni "normalnych". Jakie badania mogę jeszcze wykonać...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować