Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowaaaa

Czemu stary babą się przewraca w głowach???

Polecane posty

Gość pora to się nauczyć
u mnie na osiedlu to są takie agentki że zawsze jak mnie widzą to muszą koniecznie wiedzieć dokąd ja kurwa idę i po co

Gość pora to się nauczyć
poza tym lubię gdy mnie mój wujo Roman posuwa w kakało.

Gość joułk
ni mni ni wiecy ino o starych babach i bede se pisac jak chcemmm a nie jak umiemmm albo nie umięęę

"CHCIAŁABYŚ TESTOWAĆ KOSMETYKI MAYBELLINE New York? Jeśli tak to podaj mi swój e-mail, ja Cię zaproszę, wystarczy że Ty sie zarejestrujesz i zaprosisz 10 dziewczyn, a co miesiąc będziesz dostawać kosmetyki od Maybelline. W skład kosmetyków wchodzą: Maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml). Oczywiście wszystko jest DARMOWO." Napisz mi na e-mail a ja wyślę Ci zaproszenie!! Taka okazja może się więcej nie powtorzyc:] Śpieszcie się Piszcie na moj e-mail prof.agata@wp.pl

Gość joułk
najgorsze sa na chyba mnie na osiedlu:( jak ja nie cierpie tych blokowisk, tych starych rur co to sie im udalo przejscv na emeryture a teraz nie maja nic innego do roboty jak innym dupska obrabiac. powinny wnuki wychowywac lampucery jedne. moja tesciowa to powinny mole zerzec, coby to dlugo trwaalo i ja bolalo

Gość joułk
a z ranna se polecem do stodoyyy i zrobiem kucykowi takom laskee ze sie normalnie w glowie niemiesci.

To ja Wam napiszę coś o starych babach. Więc moja sąsiadka (stara baba ma z 60 lat) zawsze gdy idę do sklepu rzuca hasło w stylu ''Ooo znowu na zakupy się idzie,skąd wy tyle pinindzy mota'' ? (ona ma taki styl mówienia) buhaha :D Siedzę w domu,słysze dzwonek do drzwi ,otwieram - SĄSIADKA drze się że za głośno TV u mnie chodzi.A w sumie to chodziło jej o to żeby zajrzeć do mnie do domu ,zobaczyć jak mam w środku. No i kiedyś siedzę na balkonie na fajce i słyszę jak ta stara dewota mnie obgaduje do swoich równie jebniętych koleżanek. Stwierdziła że była u mnie kiedyś ,że mam nowy tv w domu i wogóle skąd ja na to kasę biorę?No co za baba !!! Zawsze się czepia.Albo do męża też jakieś hasła wali głupie.Raz przyszedł mój brat na kawe ,a ta stara baba nie wiedziała że to mój brat. No i mój mąż wraca z pracy a ona do niego''tee ta twoja żonka to jakiś kochasiów sobie sprowadza do domu'' . No pojebanaaaa ,niech się zajmie swoją dupą a nie komuś się wtrąca.

Gość pora to się nauczyć
kakao - matole niedouczony i impotencie ortograficzny

Gość gazowana ze smakiem
u mnie tez takie siedzą ajak ławka zajęta to stoją i obgaduja wszystkich te z mojej klatki szczególnie chyba mnie sobie upatrzyły ....gadaja żę ja ciągle z innym chłopakiem przyjezdzam ale to cały czas ten sam tylko jeździ różnymi samochodami...firmowym swoim,brata,taty... kiedys mówiły że jestem narkomanką bo strasznie schudłam w szybkim czasie ale to ze stresu....

Gość Alexxxxa
"Uniwersytet XXI wieku". :D :D :D Twoja głupota jest żenująca :o

Gość joułk
a on mnie w zamian zrob dobrze????

i od godziny 8 rano do 8 wieczorem siedzi na ławce pod blokiem z jakimiś innymi frajerkami i pierdolą głupoty. Np. jak ktoś idzie to od razu musi być komentarz do jego wyglądu,stroju,fryzury itp. Śmiać mi się ostatnio chciało bo jedna z tych dwot wyniosła jakąś starą wersalke przed blok i koczują teraz tam całymi dniami.No qrwaaa żałosne są ,ale czasem można się pośmiać :D:D:D

Gość pora to się nauczyć
różowa pantera - no bo wiadomo skąd masz kasę puszczasz się:P przecież każda co ma kasę to się puszcza, no bo jak inaczej

Gość kundrie
no faktycznie 60-latka to juz zasuszona staruszka :P

aa to też tak mam .Mój brat jest moim kochankiem np. Byłam już 5 razy w ciąży - tak twierdzą te dewoty stare :D Kupiłam sobie nowy samochód - jakoś nic mi o tym nie wiadomo.No takie historie tworzą że aż żal dupe ściska ...

Gość ph 5 5
nie tylko starym 🖐️ :classic_cool:

Gość joułk
kuwa ja nie mam kasy:( musze sie zaczac puszczac:( ale ogierow u nas di brak:( do woja pozabierali, bo sie łajzy uczyc nie chcialllliii

pora to się nauczyć - No widocznie skoro tak uważasz to sam się pewnie puszczasz na prawo i lewo... z idiotami twojego pokroju nawet nie ma co dyskutować więc morda w kubeł wieśniaku :)

Gość pora to się nauczyć
o jesoo - różowa - to ironia była chodzi mi o to że to jest wytłumaczenie twojej sąsiadki - tropiła skąd kasę masz no i wytropiła (we własnym mniemaniu) więc poinformowała twojego męża

och znam ten ból, ale zanim opowiem muszę stwierdzić że mentalność \"starej baby\" można już mieć w wieku 22 lat! mam taką sąsiadkę która jest młodsza ode m nie i zawsze musi mnie zaczepić na \"wywiad\" i musi wiedzieć co ja robię.. unikam takiej jak ognia bo jak raz pozwolę jej wejść na głowę to jes tem uziemiona.. Miałam jeszcze bardzo przystojnego i bogatego faceta, gdy nasza znajomość dopiero się rozwijała jego zwariowana matka już pokazała pazury i zaczęła mnie opierdalać że nie umiem sprzątać!!

c.d ... i to był koniec znajomości, bo z takimi babiszonami nic nie miadowomo, mogą nieźle zatruć życie człowiekowi..

Bo takie stare baby nie mają nic innego do roboty więc wpieprzają się w życie innych.Kurde jak ja bym była taką dewotą to bym została detektywem chyba :D:D:D kasy bym miała jak lodu i w ogóle.Bo one wszystko o wszystkich wiedzą,kto z kim,po co dlaczego,gdzie itd. A raz w niedzielę wyszłam na spacer z mężem a ona do nas ''do kościoła a nie się obściskujeta publicznie'' buhahaha :D:D:D

Gość sstaraa babaaa
Mlode !!! Taki madre jak wy , to my ,stare ,juz bylysmy :P Pozyjecie jeszcze troche na tym swiecie to same zmienicie zdanie i nie bedziecie pytaly czemu starym przewraca sie w glowach :) Zrozumiecie kto tak naprawde ma naje..bane w glowie :D

Ciekawe skąd się te stare baby biorą na tym świecie? Skąd się biorą znienawidzone, wredne teściowe? Przecież kiedyś były młodymi synowymi. Skąd się biorą te stare dociekliwe baby plotkujące na ławeczce pod blokiem? Gdzie te dawne dziewczyny, które psioczyły na swoje wścibskie sąsiadki? Pewnie wszystkie wymarły :( Albo je ktoś pozamieniał? Uważajcie dziewczyny ....

Gość gość
Posluchajcie jestem tez stara baba,a wkurzaja mnie te lezace calymi dniami na lawkach,plotkarki,ktore zyja tylko zyciem innych.Wydaje mi sie ze to kwestia kultury osobistej a nie wieku.Osobiscie nigdy na lawce pod blokiem nie usiadlam.wole isc na spacer,posiedziec w internecie lub poczytac.Mam wokol podobne,prym wiedzie jedna nadworna plotkarka calego osiedla.Nie moge na nia patrzec.Nie raz ,nie dwa obrobilami d**e.

Gość gość
Moje Panie,badzmy dla siebie wyjątkowe i szczególne. Pracujmy nad tym,aby ,kochac się za swoje wnętrze i kim jesteśmy Starych bab niestety nie zmienimy.Te plotkary,to typowe prostaczki.Omijam takie szerokim łukiem.Nie przystaję z nimi,zdawkowe dzień dobry i pa,pa..I wcale mi ich nie żal.Mam ławke pod oknem i klub starych bab.Przez te cholery musze zamykać okno,nie interesuje mnie zycie innych.

Gość gość
U mnie w bloku też jest kilka takich moherów co strasznie obgadują innych i dosłownie cały dzień siedzą w oknach i patrzą na innych mieszkanców co robią,gdzie lub z kim idą lub jadą.W klatce obok mieszka dziewczyna co niedawno wzięła rozwód i przychodzi do niej jakiś facet a te baby już ją nazwały puszczalską a nie wezmą pod uwage że to może być ktoś z rodziny a nie kochanek. A jak było kiedyś włamanie do piwnicy i ukradli rower to te mohery oczywiscie nic nie widziały i nic nie słyszały :-)

Gość xyzed
Odpowiedź jest prosta : takie mamy baby :)