Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarty sobie stroja

Nie zapłacili mi jeszcze za URLOP!

Polecane posty

Gość zarty sobie stroja

Heyka, pracuję w Irlandii, urlop zaczął mi się od tego poniedziałku-2 tygodnie...W kontrakcie jest napisane ze mam 21 platnych dni urlopu, wszyscy znajomi zazwyczaj dostawali kasę PRZED URLOPEM za te 2 tyg a ja nie dostałam jeszcze nic!Wczoraj przelano mi pieniądze za ostatni tydzien pracy przed urlopem a za te dwa tygodnie nikt mi nie zaplacil! Jestem wsciekla bo 10 znajomi będą płacić czynsz a ja siedze w Polsce wkurzona i czekam jak ten glupek na kase...Jak bylo z Wami-kiedy wplywaly Wam pieniazki? Przed wyjazdem zorientowalam sie, pytalam menagerke ale ona nowa wiec nie wiedziala co i jak...wlascicieka biznesu zabiegana bo otwieraja nowe miejsca pracy, znajoma z pracy powiedziala zas ze byla na wakacjach od niedzieli a kaske dostala w piatek po tej niedzieli czyli pod koniec urlopu :( czekam wiec do jutra i bede musiala dzwonic ale wkurza mnie to, ze bede sie dopominac o kase ktora mi sie nalezy! Czy ktos mial takie problemy czy tylko ta firma prezentuje brak szacunku do pracownikow?

Gość zarty sobie stroja
up

Gość zarty sobie stroja
No widxzisz, a ja dostaje za tydzien do tylu, tzn. pierwsza wyplate dostalam nie pod koniec 1 tygodnia pracy tylko po 2 tygodniach.Teraz tak jakby mi dali kase za ostatni tydzien przepracowany przed wakacjami wiec nie wiem co teraz...moze mam czekac do przyszlej srody az mi zaplaca za pierwszy tydzien urlopu?Dziwna sprawa, znowu wydzwaniac do pracy tez tak dzwnie wygląda, ale chyba bede musiala bo znajomi mi pozyczyli kase na wyjazd i teraz jej potrzebuja...

Gość skoro
masz tygodniowki to dostaniesz za urlop rowniez z tyg opoznieniem tak by byla ciaglosc.. W mojej poprzedniej pracy tak bylo chyba ze ktos poprosil na pismie ze chcesz z gory.