Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaSobieJa00

Brązowy śluz na bieliźnie

Polecane posty

Witam:]Właśnie zauważyłam,że mam brązowy śluz na bieliźnie..Zdażyło mi się to pierwszy raz dlatego więc pytam czy jest to normalne??Czy może związane z tabletkami anty które biorę od 4 miesięcy..Lecz nigdy nie miałam takiego czegoś..Właśnie czekam na okres ( ktory mi sie spoznia chyba ze wzgledu na tabletki ktore zle przyjełam )..Może to śluz przed okresem? Dziękuję za odpowiedzi

Gość kapłanka_nadziei
Ja miewam takie śluzy przed okresem. A brzuch boli cie?

Gość joko koko
ja też tak mam czasem przed okresem

Gość ja tez tak mam przezd okresem

Gość kapłanka_nadziei
no mnie przed okresem przy tym plamieniu tez boli troszke, ale kiedys, mialam podobna sytuacje, tylko ze brzuch to mnie niesamowicie bolal a plamienie bylo wieksze - okazalo sie ze to zapalenie jajnikow; moze poczekaj jeszcze z dzien-dwa, jak nie dostaniesz okresu to idz do lekarza (u mnie trwa to zazwyczaj 2 dni i jest okres)

Gość idz do lekarza
idz do gienkologa prawdopodobnie masz zle dobrane pigulki...podczas brania pigulek nie powinno byc tak ze masz plamienia czy brazowy sluz(kolor swiadczy o tym ze troche krwi w nim jest)

Wydaje mi się,że to wszystko przez te tabletki..Musiałam namieszać w organizmie i dlatego nie mogę doczekać się okresu..

Zadnych innych objawów nie było..Zrobiłam za długa przerwe miedzy tabletkami może to jest przyczyną??W pierwszym miesiącu brania tabletek miałam plamienia,ale po drugim blistrze przeszły..

Gość idz do lekarza
podczas brania tabletek naprawde zadne slady krwi poza okresem odstawienia w ktorym wystepuje krwawienie z odstawienia....nawet jesli zle te tabletki przyjelas to skonsultuj sie z lekarzem...

Gość idz do lekarza
powiem ci ze jesli przerwa byla za dluga ja bym sie nie odwazyla wziasc kolejnej pigulki bez konsultacji z lekarzem

Gość idz do lekarza
przez pierwsze 3 blistry moga wystepowac plamienia w 4 nie maja juz prawa a jesli sa to znaczy ze pigulki nie stabilizuja cyklu i trzeba je zmienic....o ile dni pozniej wzielas pigulke? jakie pigulki bierzesz?

Ja o tym w ogóle nie pomyślałam,była nieodpowiedzialna..Przerwa trwała aż 7 dni za dużo..Ale to ze względu na to że na wakacjach powinien mi wystarczyć jeden blister tak obliczyłam a niestety wakacje sie przedłuzyły i nie miałam możliwosci za granica ich kupić :(

Gość albo jest dzisiaj plaga
kobiet zapominajacych tabletek aż 7 dni, albo ta sama osoba zaklada tematy pod róznymi czarnymi nickami:/

Czyli o co chodzi?Ja pod nikogo się nie podszywam,bo nie mam takiej potrzeby..Nigdzie indziej nie mogłam znaleźć takiej informacji,wieć napisałam na tym forum..

Gość idz do lekarza
moglas poczekac do 1 miesiaczki i w 1 dniu wziasc kolejna... sluchaj tak czy tak musisz zadzwonic do lekarza i dowiedziec sie czy teraz sa skuteczne (antykoncepccja) bo wiem ze jak sie zapomni 1 to trzeba sie tydzien potem zabezpieczac prezerwatywa a jak wiecej sie pominie to na tabsach pisze ze trzeba sie konsultowac z lekarzem...ja lekarzem nie jestem ale powiem ci ze to plamienie sie unormuje teraz masz porpostu chustawke hormonow....no ale jesli nie chcesz zostac mama to sie zabezpieczaj dodatkowo... takie plamienie jak sie nie bierze tabletek moze tez byc wynikiem owulacji (niektore kobiety tak maja ze boli je wtedy brzuch i plamia lekko)

Gość idz do lekarza
do ale plaga cos tam ---kurde spieprzaj lepiej niech pyta przeciez specjalnie nie zapomniala....a poza tym lepiej niech [pyta bo to znaczy ze jest odpowiedzialna

Współżyłam z chłopakiem 5 dni po przyjeciu 1 tabletki..Oczywiście nie skonczył we mnie,ale niestety dodatkowego zabezpieczenia nie było:(..Głupia i nieodpowiedzialna byłam..

Gość idz do lekarza
jesli nie skonczyl w Tobie to nie panikuj...fakt za odpowiedzialne to nie bylo ale za to masz nauczke pewnie na strachu sie skonczy...jak chcesz to skoncz to opakowanie zrob 7 dni przerwy jak sie pojawi krwawienie to zacznij kolejne opakowanie wtedy kiedy powinnas a jak nie to idz do lekarza...chociaz mowie ja bym chociaz zadzwonila i zapytala o dzialanie antykoncepcyjne po tej przerwie...

Gość idz do lekarza
acha i jeszcze jedno tlumaczenie ze na wakacjach za granica bys tabletek nie kupia do mnie trafilo bo wystarczylo isc tam na miejscu do lekarza nawet GP czyli tak jak w Polsce rodzinny i powiedziec jakie pigulki bralas jaki byl sklad i zeby ci zapisal o takim samym skladzie (maja odpowiedniki wszystkiego) i nie byloby klopotu...

Wiesz,że nawet nie pomyślałam..:(No cóż,ale było minęło..:(Mam nadzieję,że w ciąży nie jestem..Jeżeli 3 test wykazały negatywnie..

Aha..I table skonczyłam w poniedzialek..Może faktycznie przez to,że zrobiłam za długą przerwę okres mi się spóźnia..Wkońcu hormonami się nie bawi..:/

Gość idz do lekarza
no to na pewno nie...akurat testom zaufac mozna w poniedzialek skonczylas dzisiaj jest czwartek minely 3 dni czyli jeszcze cale 4 przed Toba kupa czasu....ja przy nigdy nie mam tego 3 dnia (jak to pisze w ulotce) tylko 4 i to wieczorem poznym a przy pierwszych 3 opakowaniach to sie zdarzalo ze 5 i 6 dnia byly wiec spoko 4 dni to kupa czasu....ten sluz teraz oznacza ze za dzien dwa bedziesz miala krwawienie

Gość idz do lekarza
a o tym ze sie spoznia okres mozesz mowic dopiero jak po 7 dniach przerwy nie bedzie krwawienia...

Uff..Uspokoiłam się normalnie :]Tylko zdziwiłam sie tym,że zawsze dostawałam okres szybciej..Np.w sierpniu 1.08 to bym dostała 2 razy w miesiacu.Wszystko przez tą za długą przerwę :( Dziękuję :) Bardzo miła jesteś :)

Na następny raz będę bardziej odpowiedzalna:] To był mój pierwszy i ostatni błąd.. Jeszcze raz bardzo dziękuję :*

Gość idz do lekarza
nie wiem czy mila ale szczera...i nie stresuje ludzi jak nie potrzeba...mowie tylko ze skoro juz do takiej sytuacji doszlo to trudno i nie ma sie czym martwic bo wszystko wskazuje ze bedzie w porzo...napisz jak juz sie wyjasni wszystko...