nikoletta86 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 najprawdopodobniej masz za slabe pigulki przepisane, ja bralam novynette i tez mialam takie male krwawienia miedzy miesiaczkami,jesli bierzesz minipigulke to powinna Ci gin zmienic na cos mocniejszego z wieksza iloscia hormonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaSobieJa00 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Tak tylko,że Cilest jest podawany dla początkujących które zaczynają brać tabletki anty..Tak mi przynajmniej gin.powiedział.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaSobieJa00 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Te brązowe plamki mnie denerwują:(I do tego wygląda to tak jakby było zmieszane z krwią :(Nigdy takiego czegoś nie miałam .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takurcia Napisano Wrzesień 4, 2008 czasami taka wydzielina może sie pojawiac przed okresem. Jak nie dostaniesz jutro okresu to przejdź się do lekarza. Głowa do góry, nie ma się czym przejmować. Ja jak kiedys miałam problemy z nieregularnym okresem to też pojawiła mi się taka wydzielina. Miałam wtedy dobre wyniki USG i cytologii więc to nie była oznaka jakiejś choroby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idz do lekarza Napisano Wrzesień 5, 2008 przy braniu pigulek nie ma mowy o nierugalarnym okresie to po pirwsze...po drugie watpie zeby pigulki byly za slabe bo cilest wcale taki slaby nie jest (w tej chwili najslabsze na rynku to yasminelle) a po trzecie ten brazowy sluz to wina tego ze o tydzien za pozno tabletke przyjela a za chwile bedzie miec krwawienie z odstawienie tyle na ten temat bo glupoty piszecie/.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaSobieJa00 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Wydaje mi się,że dostałam okres..Chyba że może to być coś innego :]Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaSobieJa00 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Wydaje mi się,że dostałam okres..Chyba że może to być coś innego :]Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość L. Napisano Wrzesień 5, 2008 Cześć, kończe właśnie pierwsze opakowanie Yasminelle (do końca pozostało mi 3 dni) - w 16 dniu stosowania tebletek zauważyłam niepokojącą wydzielinę koloru brązowego (oczywiście w niewielkich ilościach), dzisiaj było nawet drobne krwawienie, mam pytanie czy to jest normalne? Na ulotce jest napisane, że dopiero po skończeniu blistra w czasie 7 dniowej przerwy powinno nastąpić "krwawienie z odstawienia" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaSobieJa00 0 Napisano Wrzesień 6, 2008 Jeżeli dopiero zaczynasz brać tabletki to plamienie może występować nawet przez następne 3 blistry..Później to powinno ustąpiać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaSobieJaOO Napisano Lipiec 1, 2010 rucham dzika jak sika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach