Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotty123

Ile płacicie za strzyżenie w Warszawie?

Polecane posty

Gość dotty123

Ja dzisiaj zapłaciłam 75 zł i wydaje mi się, że to jednak za dużo, jak za samo strzyżenie :O

Gość Blok czekoladowy
kilka razy płaciłam 60zł, ale ostatnio umówiłam się na strzyżenie za 100zł i jestem bardzo bardzo zadowolona.

Gość Blok czekoladowy
Nie twierdzę, że to mało, tylko że było warto :). A twoja fryzurka jest warta ceny?

Gość dotty123
Fruzyra jest w sumie ok (chociaz zobaczymy co z niej po myciu zostanie), ale taka wizyta to dla mnie spory wydatek. Myślałam jeszcze o farbowaniu w salonie, ale chyba zrezygnuję. A Ty zapłaciłas 100 zł w zwykłym, małym salonie, czy sieciowym typu Jean Louis David itp.?

Gość Blok czekoladowy
Po 60zł płaciłam w jakimś zwykłym (w innym zwykłym nawet czasem 30 i też nie było źle), a na tą stówkę umówiłam się z dziewczyną która jest fryzjerką na pokazach mody i ścina włosy u siebie w domu.

Gość dotty123
No więc właśnie, chyba muszę się rozejrzeć za jakims innym salonym i po prostu porównac jakość usług i ceny. A Ty farbujesz włosy sama czy w salonie ? I naprawdę płaciłaś 30 zł w Warszawie? Gdzie?

Gość Blok czekoladowy
Wcale nie farbuję włosów :), zawsze idę tylko na cięcie. Tak sobie teraz skojarzyłam, że te 30 zł to ja płaciłam w połowie studiów, czyli już 4 lata temu. Sprawa więc pewnie już nieaktualna. No niestety, fryzjerzy się cenią conajmniej jak dentyści :D

Gość Ja płaciłam za podcinanie tera
18 zł, za super fryzurkę 32 zł, chodze do fryzierki ktora nic nie mowi, ale strzyze nawet dobrze. Ostatnio podniosla oplaty z powodu drozszego pradu.

Gość dotty123
A możesz powiedzieć, gdzie jest taki tani salon? Może chociaż zdradzisz dzielnicę?