Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda KObieta

Do jakiego wieku...

Polecane posty

Gość Młoda KObieta

podawać dzieciom produkty produkty typu baby food?? Jak wybierać takie produkty bo jest ich tyle w sklepach :( ??

Gość jedzonko
a co jest jedzenie typu baby food

Gość Młoda KObieta
Cos jak gerberki, bobovita, wszystkie kaszki ponizej 1 roku zycia, kleiki i takie gotowe posiłki w słoiczkach specjlane dla maluchów...

Teoretycznie do 3 roku życia, ale w praktyce to na ogół po roku już daje się normalne jedzenie.

Gość mój ma 4 lata i najbardziej
słoiczkowe dania :P

Gość mamulkaa
4 lata i słoiczkowe badziewie. Przecież tam jest do czorta chemii. Staram się sama gotować, soki daję praktycznie naturalne. Robię na zimę też sama z owocow nie pryskanych chemicznie, od znajomych. Inne przetwory też robię sama. Dla mnie przetwory ze sklepu to coś najgorszego co moze być.

Gość mój ma 4 lata i najbardziej
dla Ciebie jagorsze, a dla mnie nie ;) Ty wychowujesz swoje dziecko jak chcesz, a ja swoje tak jak mi sie podoba i mikomu nic do tego...

Gość MartikaToryń
We wszystkim sa konserwanty, barwniki, duzo cukru...no ale dziecko cos musi jesc. Ja daje swoim dzieciom wszystko juz od czasu kiedy skonczyly 1 roczek. Za porada lekarza podawalam im produkty wyłacznie z pólku dla dzieci do pierwszego rozku zycia a pozniej wzbogadzilam diete w produkty dla dorosyłych :)

ja tez po pierwszych urodzinach wprowadziłam powoli dorosłe jedzenie, teraz żadnych słoików, tylko świeze!

Gość AlibabkaJunior
Ja podawalam juz w 8 miesiacu jedzonko dla dorosłych i moje dziecko wyroslo na silnego i zdrowego malego piłkarza ;)) Jelsi chodzi o jedzenie ze sloiczkow to unikam ich jak tylko moge....nie ma to jak wlasnorecznie przygotowany posilek, przynajmniej wiem co w nim jest :))

Gość jesli sama nie hodujesz
warzyw owocow tudziez zwierzat z ktorych przygotopwujesz posilki to soprry, ale nie wiesz co tam jest. Wszystko jest naszpikowane chemia- warzywka ze sklepu rowniez... :/

ja na pocztku próbowamal dac słoiczkowe dana ale nie chialm faszerowac malego dzienym,i obiadkami i zaczełam sama gotowac mały od 6 mieisaca je to co my