Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość varto varto...

mezczyzni po 40-jacy sa?

Polecane posty

Gość varto varto...

wlasnie jacy sa?interesuje sie mna taki jeden ale nie wiem co o tym myslec?jacy sa zw zyciu?w sexie?czy wszyscy maja kryzys wieku sredniego?

Gość varto varto...
nikt mi nie powie?

Gość 37 latka
są super

Gość cdsdc
nie wszscy, moj maz ma 43 lata ja mam 23 :) jest espanialy,lagodny, jak trzeba to potrafi tupnac ;) jerst niesamowicie sexowny, w lozku cud moid orzeszki ahhh, nie zamienilabym go na nic, faceci po 40 to tejt to ;)

Gość varto varto...
37 latka--mozesz rozwinac temat?

Gość cdsdc
Lusesita de Milagros Dolores-----> oj swieta prawda

Gość Dop******lam dziś każdemu
zgadza się , co jeszcze można chcieć tylko brać

Gość chyba żyję na
jakiejś innej planecie, czy co... :O

Gość gazeta wyborcza
Kazdy czterdzoestolatek lub prawie 40-latek jest inny. jedni sie w tym wieku zaniedbuja i wygladaja okropnie a inni o siebie dbaja i wygladaja bardziej sexy i ujmujaco niz jak mieli 25 lat. Podobnie z charakterem. Kazdy jest inny, ma inne wartosci takze ciezko jest sprowadzic do zdania "wszyscy 40-latkowie sa tacy czy tacy". Moj luby slubny ma prawie 40 lat (brakuje mu 4 lat) i jest bardzo opiekunczym i kochanym facetem, dba o mnie, troszczy sie, jednoczesnie szanuje mnie, jest czuly, kochaniutki i moglabym daklej jeszcze go tak wychwalac ale nie o tym jest temat:))

Gość robociarra
facetowi w wieku 40-lat zaczyna nie stawać na zawołanie i spermy mu zaczyna brakować. W rezultacie starzenia po 50-tce to jest już seksualny osesek !!!! tak więc ciesz się ostatnim dziesięcioleciem jego seksualnych podrygów.

Gość ramionczko///
faceci po 40 nie sa juz tacy sprawni,chca,a nie moga i tyle:)

Gość m......///
?

Gość magda.a
oj to zalezy jaki tryb zycia prowadza

Gość cociiicocolo
a umieją wbiec na wydmę? I skok do morza:)? co tam auto, praca liczy się to jaki jest na co dzień

Gość laetril
chcą a nie moga, dobre i prawdziwe moj ma 46 lat i od 6 miesięcy kochanie sie z nim jest irytujące, z tego też pewnie powodu popada w depresjęi jest niedowytrzymania

Gość pani mecenasowa
w lozku swietni -potrzeby kobiety na pierwszym miejscu, wiedza jak sie z nia obchodzic (nie tylko w lozku) tak zeby czula sie jak prawdziwa ksiezniczka,doswiadczeni co znaczy madrzejsi, zamozniejsi, wiedza co lubia a czego nie toleruja dlatego nie popelniaja juz tyle bledow co mlodzi chlopcy, umieja sie zachowac, nie to co male szczeniaczki. oczywiscie jest i druga strona medalu :D np. facet po 40 ma swoje nawyki, upodobania, przyzwyczajenia, ktorych nic i nikt nie zmieni, no i to ze ma juz niewiele czasu na to zeby byc atrakcyjny dla kobiety. ale podsumowujac mezczyzna po 40 jest marzeniem kazdej kobiety.

Gość frenti
Wiekszosc przechodzi kryzys wieku sredniego, nagle orientuje sie, ze nie ma juz 25lat i chcac udowodnic sobie swoja wartosc zaczyna polowac na mlode 20stki.

Gość muchomorek8
chujowi tylko młode dupy im w glowie

Gość dorcia2011
Chyba trochę zagubieni i zastraszeni przez wspólczesne kobiety, które już nie boją się wymagać i głosno mówić czego chcą.Kiedyś łatwo było zostać prawdziwym mężczyzną wystarczyło zbudować chałupę, upolować zwierzę, pójść na wojnę. Dziś świat oczekuje od mężczyzn znacznie więcej. Współczesny facet musi zrobić karierę, zarobić fortunę, założyć szczęśliwą rodzinę, wychować zdolne potomstwo i do późnej starości uprawiać namiętny seks i kilka sportów ekstremalnych. Gdyby ktoś chciał to polecam fajne artykuły na znalezionym jakiś czas temu portalu, od którego się chyba uzależniłam. Zwłaszcza, że ciągle pojawiają się tam nowe-ciekawe teksty. http://www.facetpo40.pl/artykul/tekst/przeslanie-dla-faceta-xxi-wieku Podaję powyżej link, gdyby kogoś to zainteresowało. Ja sama ma 40-letniego męża i ciekawi mnie jakie mysli w sobie nosi a nie zawsze chce o nich rozmawiać. Jak to facet...Polecam

Gość dbajcie o siebie rumpy
W Polsce są przeważnie brzuchaci, zaniedbani, śmierdzący i już im nie staje. Niestety, do odstrzału sanitarnego.