Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

17Młoda20

Prezent.. Pół Roku.

Polecane posty

Cześć.. Mam do Was wielką.. Proszę o odp.. NORMALNE.. po to ten temat piszę.. Kochani szukam porady w związku z prezentem. Na rocznicę. . 6 miesięcy.. (wiem, ze nie długo, ale proszę bez komentarzy! nie po to tu pisze). Do facetów..: Co byście chcieli na taką \\\"rocznicę\\\" dostać? Do dziewczyn..: Co kupowałyście? i z czego najbardziej się ucieszył Wasz ukochany? Czekam :-)

Gość Antii
a my sobie nic nie kupowalismy:D

Gość ola_krakow
napewno nie sprawdzają sie rzeczy niepraktyczne :P , najbardziej cieszzace są rzeczy ktore mozna wykorzystac najlepiej przy jakims wkladzie pienieznym :P moze wymarzona koszulka , lub cos w takim stylu.

ja też jestem za jakąś fajną koszulą bądź koszulką, do tego romantyczna kolacja i już, na sam początek wystarczy ;P

Coś co lubi. Ja tam sie w prezenty nie lubie bawic ale moja od jutra ex dała mi kiedyś płyte z nagraniami koncertowymi mojego ulubionego zespołu-wydane specjalne, historia zespołu , bajery i takie tam pierdoły-wzruszony byłem jak cholera i cieszyłem sie jak jebnięte dziecko na mikołaja.

hm.. płyta raczej nie bedzie zadowalajaca :P. a koszulka.. zastanowie się choć nie wiem czy nie poczuje się głupio.. ;p (on)

może jakąś grę która niedawno wyszła (o ile lubi w ogóle grać na kompie) jak ma jakieś hobby to coś z kategorii tego hobby, no nie wiem naprawdę. może jakieś fajne i lepsze pióro bądź długopis..

Gość ola_krakow
ja kupilam chlopcowi buty. I nie czul sie z tym źle :P tez zalezy na jakim etapie jest wasz zwiazek i czy mozecie sobie pozwolic na taką bezposredniosc

Wiesz moze to coś da.. On jest.. szalonych chłopakiem (wiek: 19l.) kibicuje drużynie .. Ruch Chorzów.. jest bardzo zainteresowany tym klubem, po za tym uwielbia telefony, jest zwariowany, ma 1000 pomysłow na sekunde. Mam nadzieje, że to pomoze choc trochę.

Wiesz moze to coś da.. On jest.. szalonym chłopakiem (wiek: 19l.) kibicuje drużynie .. Ruch Chorzów.. jest bardzo zainteresowany tym klubem, po za tym uwielbia telefony, jest zwariowany, ma 1000 pomysłow na sekunde. Mam nadzieje, że to pomoze choc trochę.

Do Oli z Krakowa.. no wiesz nie próbowałam jeszcze chociaż on chce bym pojechala z nim na zakupy i dla mnie i dla niego.. chodzi o ciuchy.. wiec moze mi tez nie zaszkodzi probowac.

Gość ksennaaa
My tez mamy "rocznice" 6 miesiecy bycia razem, dokladnie 8.09.:). Ja nic kupowac nie bede, wyskoczymy pewnie gdzies razem na romantyczna kolacje...Nie lubie wymuszonych prezentow

Własnie tak myślę o tym gadżecie hehe.. przejade sie do sklepu w ktorym moge cos z Ruchu kupic ;].. Romantycznaa kolacja, albo jestem za młoda i za głupia albo za szalonaa xD to nie dla mnie:)

Dobra pałka teleskopowa sie przyda. Tylko kup taka z hartowanej stali bo normalne sie szybko psuja. chłopak sie ucieszy a i ty bedziesz sie o niego mniej martwiła jak na mecz pojdzie.

"Dobra pałka teleskopowa sie przyda. Tylko kup taka z hartowanej stali bo normalne sie szybko psuja. chłopak sie ucieszy a i ty bedziesz sie o niego mniej martwiła jak na mecz pojdzie." że hę?

to zamiast romantycznej kolacji, jakiś szalony wypad we dwoje ;) tylko żebyście w trojkę nie wrócili z tego wypadu ;P

Zeby mu bron na mecz dostarczyc. Sie chłopak przed kibicami innych druzyn pbroni i takei tam. Albo fajny szalik mu sama zrób :D jak w reklamie sprite'a czy jak to sie tam psize "to ty jestes pragnienie " a tak wogóle juz przestaje sie wygłupiac-na tym temacie dosc byłem juz złosliwy. ide na inne

yy.. aha. :D Troszkę ironii się przydaa:P do dziubalik :P : Myślę, że nie ma takiego zagrożeniaa.. :D:D mam nadzieje heh. :) Pogłówkuje jeszcze, ale dzięki ;**

Do Dziubalik :) tak z ciekawości.. Mieszkacie razem. ? Czy jesteście ze sobą ale bez wspólnego mieszkania

Nie, jeszcze nie mieszkamy razem ;) jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to za pół roku zamieszkamy ;)

Gość kólko
proponuję kaszkę bananową od 6 miesiąca.

ja 17. on 19. nie wiele młodsi, ale wierz pocieszyłaś mnie xD my tak za hm.. Dwa lata myślimy o wspolnym zamieszkaniu, bedziemy wtedy na waszym miejscu. dokladnie :D