Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeeeeeeee

BLAGAM POMOZCIE!!!!!!!!

Polecane posty

Gość proszeeeeeeee

wiec tak moze zaczne od tego ze odkad zaczelam brac cilest to sie zaczelo... ale na szczescie juz odstawilam wiec do rzeczy..pare mies temu mialam zapalenie pochwy, leczylam sie kilkukrotnie bo to sie wracalo... w koncu wszystko sie unmowalo gdy odstawilam tabsy. ale niedlugo potem okazalo sie ze mam zapalenie gruczolu bartholiniego( nie wiem jak sie to pisze ) .. no i chyba ze 3 razy tydz po tygodniu( po leczeniu bol nie ustepowal wiec mialam sie zglaszac na dlasze leczenie) czyli przez ok 3 tygodnie... nie przynioslo to efektu a moj ginekolog przepisujac mi leki po raz trzeci powiedzial ze nie wie co zrobi jak to nie da rezultatow. wiec nie chcac tracic znow kasy poszlam do innego ginekologa na kase chorych, bardzo mila kobieta powiedzialam jej co i jak czym sie leczylam itd badala mnie dlugo i bardzo dokladnie i stwierdzila ze tam nic nie ma oprocz delikatnej nadzerki i uplawow, przepisala czopki dopochwowe i jedna tabletke( na nadzerke)... i dodala ze nic tam nie widzi i to siedzi w mojej psychice. stad moje pytanie czy to jest mozliwe jesli przez ponad pol roku seks kojarzyl mi sie z bolem, teraz mimo ze tam nic nie ma niepokojacego nadal mnie boli???? czy to naprawde siedzi mi w psychice??? przepraszam ze sie rozpisalam ale moze ktos mi odpowie i z gory dziekuje

Gość proszeeeeeeee
up

Gość proszeeeeeeee

Gość proszeeeeeeee
bo nikt mi nie chcial odpowiedziec:( przepraszam za zasmiecanie..

Gość ioioioio
Czy miałaś robione usg żeby wykluczyć zapalenie lub zmiany jajników? Na powstanie takich bóli może mieć wpływ poza chorobami: - duży stres np w pracy itp - niewłaściwy partner: brak uczucia, przekonania i zaufania co do partnera - strach przed ciążą - przekonania religijne: postrzegania seksu jako grzech i wyrzuty sumienia. W moim przypadku to był stres w pracy. Odpuściłam sobie i powiedziałam, że moje życie i zdrowie jest ważniejsze. Zastosowałam długie spacery, spokojną muzykę, dobre filmy, relaks ze znajomymi. Po kilku dniach minęło. Oczywiście byłam u ginekologa w międzyczasie, on wykluczył chorobę, ponieważ powiedziałam mu o stresie, kazał mi odstresować się dla własnego dobra.

Gość czy to mozliwe
usg mialam robione nic nie wykazywalo.. a co do reszty to tylko moze stres bo nie umiem znalezc pracy i troche mnie to zalamuje. partnera kocham on mnie tez ufamy sobie ciazy sie nie boje...

Gość proszeeeeeee
aha i to jest bol zaraz przy wejsciu do pochwy tak jakbym dalej miala zapalenie tego gruczolu...