Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilo

Kto chce zacząć odchudzanie. Zapraszam wszystkie dziewczyny po 20

Polecane posty

ale wtedy musialabym chyba zapomniec o robieniu brzuszkow...bo przy takiej diecie byloby to chyba zbyt wyczerpujace

Gość *kasztanka*
a no chyba ze tak:P

Gość *kasztanka*
ja biegalam 2 km dziennie:((

Gość *kasztanka*
jestem ciekawa jak by to bylo jak by na tej diecie pilo sie soki ale tylko np jakies wybrane smaki i plus woda

ja kiedys tez ale teraz pale i juz nie ta kondycha:P:P wlasnie ciekwae jak z ta dieta...chyba mozna palic co???

czytalam ze niektor posilki mozna zastepowac innymi np befsztyk kurczakiem, szpinak brokulami lub kalafiorem...

Gość *kasztanka*
jak ja sobie robilam ten befsztyk to byl jak kamien:))wiec robilam piers z kurczaka uwielbim szpinak ale w tej diecie nie spelnil swojego zadania...jak dla mnie...wice salata zwykla albo lodowa i nie uzywalam oliwy bleeeee

Gość *meg*
to ja tez sie do odchudzania przylaczam. Ja musze sie pozbyc jakies 15kg. Po ciazy jeszcze balast pozostal. Jak narazie cwicze: 2xaerobik, 2xaquaaerobik w tygodniu, no i staram sie jesc mniej. Mam nadzieje, ze pomoze.

Gość *kasztanka*
tak ale mam wrazenie ze pod inna nazwa za kilka dni bedzie rok:))...jak jestm po niej

Gość *meg*
dziewczyny a czy w tej dziecie kawe mozna zastapic herbata????? Chyba ja zaczne od soboty.

Gość *kasztanka*
-8kg wytrwalam do konca jezeli chodzi o kawe to wydaje mi sie ze nie czasami dziewczyny pily zamiast kawy cappucino...ale nie zmieniala bym tego

kawe moge pic:)w diecie nie jest napisane ile czego mozna jesc np ile salatki czy tego befsztyka.Jak z tym jest??

Gość *kasztanka*
tak jak pisalam chyba sa rozne rodzaje tej dietki bo w jednej widzialam ze w ktorys dzien byl smarzony seler(cghyba)na glebokim oleju....masakra na takiej diecie smarzenie na glebokim oleju...oj bym zwrocila wszystko

Gość *kasztanka*
bo Ci powiem szczerze ze ja w pierwszych dniach to jadlam cala piers bo myslalam ze z glodu padne ale kolejne dni.....1/4 to bylo mi duzo:)) taka samo z satala....ale ja nie dawalam tej oliwy...bylo mi tak tlusto z nia i oczywiscie scisle trzeba sie trzymac tego co tam jest wypisane.....nawet zadnej gumy!!!!

heh o papierosach tam nic nie ma na szczescie:))) o wlasnie a skoro mowa ...to ide zapalic:P powiedz mi masz zamiar powtorzyc ta diete??ja chyba sie skusze jednak, jak bede sie zle czula to po prostu zrezygnuje i tyle

Gość *kasztanka*
ja juz jestem za stara zeby palic:)) nie wiem czy dala bym rade...bo juz troche schudlam ostatnio i nie wiem czy moj organizm da rade bo ja psychicznie mysle ze bym dala kurde mam mc!!!!!!!:)) a jezeli jestes osoba ktora musi zjesc zawsze obiad i kolacja bez dwoch zdan to bedzie ciezko ale jezeli masz wiekszy light do tego to dasz rade ja wtedy stwierdzilam ze jak zaczelam to musze wytrzymac....i wytrzymalam:))

hmm rano moge nie jesc po poludniu tez!!!!!ale wieczorem to mam ochote taka ze szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale jak trzeba to wytrzymam, najbardziej boje sie powrotu do dawnej wagi tzn tej co teraz

Gość *kasztanka*
i daletgo lepiej jesc za dnia....ja tez np nie jem juz o 6 rano no po dietce nie mozna zaczac wcinac jak dawniej bo moment wroci a ile masz teraz kg?

Gość *kasztanka*
juz znalazlam :))

no wlasnie:PP kiedys jak wazylam przy tym samym wzroscie 48 kg chcialam bardzo przytyc, nie fajnie jak sie jest znow takim chudym ..ale waga 52-53 byla idealna

Gość *kasztanka*
oj powiem Ci ze dobre 60 kg to mialam jak mialam kilkanascie lat....szok powiedzialam nigdy wiecej

Gość *kasztanka*
hmmm ja bym chciala jeszcze mniej bo po mnie to jakos nie widac ze mam np 55...tylko wiecej...mi sie tak wydaje

Gość *kasztanka*
165,166 jakos tak:)) mama mi mowi ze mi piersi mi zanikly:)) ze mi kosci wystaja...ale nie wiem gdzie hmmm:)) kurcze zebym tych bokow sie pozbyla

hmmm cos mi sie wydaje ze Twoja mam nie przesadza z tym:P w sumie masz tyle wzrostu ile ja mniej wiecej i ok 55 kg to chyba dobrze:) ja musze powiedziec ze jedynym plusem tego ze tyle przytylam jest to ze piersi mi urosly i teraz sa takie akurat:)nie za duze i nie za male