Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaa 86 kkk

Moja Figura- zdjęcie !!

Polecane posty

Gość zakochanyZbój
naucz się gruba dziewczynko wklejać zdjęcia. Brzuch jakis taki opuchnięty masz. Może to chora wątroba/

Gość gfdgh
jak dla mnie super figura brala bym cie :D

Gość 22latkaaaaaaaaaaaaaa
wciągnij brzuch do cholery i zmień spodnie bo masz grube nogi!

Gość suhafh
Moim zdaniem dobrze wygladasz, szczuplo w tych spodniach. Ja tam nie widze boczkow:)

Gość dobrze jest
Ale wiesz co "boczki" to efekt biodrówek które są spodniami nie stworzonymi dla kobiet, tylko dla małych dziewczynek. Kup sobie takie z troszkę wyższym stanem i nie będzie boczków, a teraz moda się zmieniła więc nie powinno być z tym problemu.

Gość włodzimierz
Pulchna laseczko, zacznijmy od tego że zgarbiona dziewczyna wygląda gorzej niż fatalnie. Piersi makabrycznie ci opadły. Brzuch wzdęty, jakbyś jakieś zaparcia miała, posladki-nie ma na czym oka zawiescić. pracuj nad sobą, może jeszcze wyjdziesz na ludzi.

Gość dobrze jest
I nie przejmuj się tymi pojazdami bo dla większości osób to jedyna rozrywka i sposób poprawienia humoru.

Gość Karolinaa 86 kkk
dzieki Atos , ja sie nie przejmuje krytka bo sama wiem ze boczki mam za bardzo wystające i rozumie te komentarze . Ale niestety duzo komentarzy z krytyką a mało z tym jak je zrzucić ! i Jakie ćwiczenia ktos poleca ;/

Gość Karolinaa 86 kkk
brzuch naprawde czasami mam wzdety i czuje jakbym połkła balon , może powinnam pujśc do lekarza? może to objaw jakiejś choroby ?;(

Gość dobrze jest
kup sobie ciężarki takie 1,5 kg i rozciągaj się, w internecie znajdziesz dużo takich ćwiczeń.

Gość zapatrzona
najpierw proszę się nauczyć pisać. Co do brzucha-to mogą to być problemy z wątrobą. Proszę sobie zrobić testy wątrobowe.

Gość dobrze jest
A jak masz brzuch wydęty to ogranicz węglowodany proste.

Masz troszkę szerokie uda a tak to wszytsko ok :) Nogi w porządku brzuszek lekko zaokraglony ale wcale nie nieapetycznie ;)

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa
Karolina przestań w końcu ich słuchać....wyglądasz świetnie...i ja żadnych boczków nie widzę ale jeśli czujesz się źle to myśle ze ćwiczenia polecone przez panią Marte powinny pomoc ( poczytałam o tym przed chwilą)

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa
Mam na imię Zbyszek i jestem kryptogejem🖐️

ja też nie widze boczków :P za to widze fajny biust :D ;) boczki ci się robią, bo pewnie ubierasz zbyt obcisłe spodnie :)

Gość Karolinaa 86 kkk
ARAMANDA NAWET JAK MAM DRESIK UBRANY TO BOCZKI LEKKO WYSTAJA ;/

Gość Karolinaa 86 kkk
Mam prostatę lewego pośladka

ej autorko ale cie wkrecaja nie sluchaj ich a tym bardziej nie bierz sobie tego do serca, rob cwiczenia o ktorych ci napisalam i bedzie OK 🖐️

Gość Karolinaa 86 kkk
Uwielbiam dogłębną penetrację mojej kakaowej pieczary :)

Gość Karolinaa 86 kkk
Dzieki Pani Marta od Jutro zaczynam cwiczenia podane przez Ciebie :)

Gość taka_sobie_ale_fajna
na brzuch najlepsze brzuszki a na boczki cwiczenie: stoisz wyprostowana, jedna reka skierowana w dol a droga do gory i machsz ta gorna w kierunku za glowe. Najlepiej w tej wiszacej rece trzymac ciezarek. To bardzo proste cwiczenie i znane, rozciagajace ale jakos nie umiem ci go opisac. Ale jak wiesz o co mi chodzi to jak sobie dziennie po 7 razy 3 powtorzenia zrobisz to efekty zobaczysz....a nog nie masz wcale grobych...

Gość Karolinaa 86 kkk
hmmmm chyba wiem o co Ci chodzi :) slyszalam ze na boczki to pomaga

Gość Karolinaa 86 kkk
W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J W Y K U R W I A J

Gość Karolinaa 86 kkk
hula hop mam w piwnicy wiec musze go wyciagnac i do dzieła:) dzieki wszystkim za rady

Do Karolinaa 86 kkk te linki do zdjęć nie działają jak możesz to zamieść je jeszcze raz!