Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrowka_zzzzz

uciążliwy celulitis...

Polecane posty

Gość mrowka_zzzzz

hej..mam takie pytanie. mam 18 lat, jestem szczupła, ale mam okropne białe rozstępy na pośladkach...strasznie się ich wstydze, musze nosic spodenkowe majtki,żeby je zakryc i ogolnie bardzo mnie to krępuje. są to białe rozstępy, dlatego też sugeruje, że żadne kremy mi nie pomogą bo są to głębokie rozstępy...ja wiem, że temat rozstępów był już zapewne 467 razy ale trudno. zaczęłam biegac, aby ujędrnic pośladki, i uda a myślicie, że jest możliwośc ze rozstępy się zmniejszą? czy już do końca życia będę tak miec?:(

Gość ewkakonewska
tez mam ten sam problem..

Gość aneeeetaaa
kochana te białe rozstepy to sa blizny po rozstepach, ktore moja kolor czerwono-rozowo-bordowy... i raczej tych blizn bieganiem nie zwalczysz, bo jest je bardzo trudno usunac i robi sie to w gabinetach kosmatycznych z roznym skutkiem...

Gość Pyzata czy nie
dobrym wyjściem będzie zabieg laserowy :)

Gość sto lat sto lat
po 1 nie celulitis tylko celulit kurde no!!!!!!!!!! Nauczcie się wreszcie poprawnie pisać:o a po 2 to nie celulit moja droga tylko rozstępy spowodowanie najprawdopodobniej szybkim wzrostem.

Tez mam takie rozstepy, białe pregi, na dole plecow, posladkach i udach. Wage mam caly czas stala, ale szybko uroslam, bo majac 16 lat osiagnelam juz swoj wzrost ok 172-174 cm. Na pocieszenie moge tylko powiedziec ze zbladly bardzo i dopoki o nich komus nie powiem, to nikt ich wogole nie zauwaza:) Oprocz mnie, ale ja jestem bardzo samokrytyczna, wiec pewnie dlatego:) Nie kumam czemu w temacie jest o cellulicie, przeciez to dwie rozne sprawy:) Na cellulit bieganie pomoze, na rozstepy nie:(

Gość mrowka_zzzzz
w temacie mialam zamiar napisac uciążliwe rozstępy, ale kurde CELULIT* mi wyszedl, z mojego roztargnienia:) a co do rozstepow to nie wiem czemu mi sie pojawily, bo gwaltownie nie uroslam ani nie przytylam/schudlam... nie mam pojecia...