Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona parasolka

sukienka

Polecane posty

Gość pikaczu pokemon
tylko musisz pokazac konkretna bo jak na razie na mi sie strona glowna wyswietlila

Gość czerwona parasolka
przepraszam:) w kolekcji pierwszej nr 1629 :)

Gość patilll
Ta Agnes jest naprawdę sliczna prosta i elegancka, do tego ładne dodatki i super :) a ta druga mi się mniej podoba po prostu jak dla mnie troszke za prosta ale jeżeli ci w niej ładnie to może być

Gość czerwona parasolka
no właśnie mi tez bardziej podobają się takie proste i eleganckie suknie. NIe za dobrze się czuję w jakiejś rozbudowanej i jeszcze z nadmiarem "dekoracji", dlatego pomyslałam o tej. Dziękuję Wam za wypowiedzi:)

Gość Alexxxxa
Pierwsza śliczna, druga jeszcze bardziej, a trzecia mi się nie podoba.

Gość jośka
mi ta trzecia też się bardzo nie podoba ;/

GRRRRR :) gdyby wszystkim podobało się to samo to wszystkie panny młode wyglądałyby podobnie a tak jest ciekawe urozmaicenie :D mnie również nie podobają się bezy i przesadnie zdobne drapowaniami czy podpięciami suknie , ale każdy lubi co innego

Gość tyska123
co do pierwszej sukienki - sliczna. Przymierzałas ja już? Tylko nie psuj jej zbyt dużą ilością dodatków. Naszyjnik z kryształków, welon, ewentualnie bransoletka i wsio.

Gość czerwona parasolka
nie przymierzałam jej jeszcze, ale muszę się wybrać do salonu. bardzo mi się podoba ta sukienka, ale nie wiem jak będzie na mnie leżała. Jestem chuda, więc z figurą nie powinno być problemu. Niestety jestem z Warszawy a salonu tej firmy tutaj nie uświadczysz:) ewentualnie salony współpracujące, tylko ciekawe czy mają właśnie ten model

Mimo że ślub mam już dawno za sobą, to lubię czasem popatrzeć na ślubne kreacje. Druga sukienka jest wg mnie PIĘKNA!!!!! Pierwsza ładna, pozostałe niezbyt mi się podobają.

a ja też będę miec z agnes:) uważam że sukeinki tam są sliczne, materiał świetny a uszyte są rewelacyjnie:) i ja tam wole bezy;) ale Brońcia ma rację, dobrze że każdemu podoba sie coś innego:)

patrzac z meskiej perspektywy, najbardziej kobieca jest suknia Broneczki25. bardzo twarzowa i zmysowa. reszta... niezbyt interesujaca, zwlaszcza ta z czerwonymi wstawkami.

Gość czerwona parasolka
dagaa a powiedz jak kształtuja się ceny sukienek w tym salonie?

Witam Ja mam na sprzedaż sukienkę, może ktoś będzie zainteresowany to wklejam link... www.we-dwoje.pl/sliczna;suknia;w;kolorze;smietankowym;38;40,ogloszenie,16264.html

czerwona parasolka:) sukienki kosztują tam od 2500 do 3000zł:) mierzyłam chyba nawet tą "Twoją" i kosztowala coś ok 2600:) Mi też podoba sie sukienka broneczki:) myślałam też o sukienkach madonny, nie mierzyłam, ale ja sie jakoś źle bym chyba czuła wtaiej sukience:)

Gość czerwona parasolka
dagaa a ile się czeka na taką suknię? ja mam slub dopiero w maju, więc mam jeszcze trochę czasu, ale zawżywszy na to, że musze pojechać do salonu kawał drogi to jednak wole wiedziec:)

ja mam dopiero w sierpniu:) ale chciałam wiedziec za czym się rozglądac:) Pani w salonie( u nas) powiedziała ze na misiące letnie typu sierpień najlepiej zamawiac tak w marcu..więc pewnie na maj to tak w styczniu:) ae myślę ze to zależy od salonu:) u nas akurat ten jest w miarę oblegany, bo sukienki świetne, potem można je oddac do salonu w komis bezproblemowo i oddają za ią ok 1400zł i nie trzeba się martwic czy się ją sprzeda:) można zmieniac koronki, \"mieszac\" spódnice z gorsetami z innych sukienet itd, ale to chyba jak w większości salonów:)

Gość czerwona parasolka
dziękuję Ci bardzo za pomoc. Popytam jeszcze salonów współpracujących w Warszawie czy mogą postarać się o tą sukienkę do przymiarki.

Gość Karolina2008
Jak byscie byly zainteresowane suknia LENA z najnowszej kolekcji Angel 2008 to mam do sprzedania za polowe ceny(1500zl) + gratis dodatki

Gość Sylwia123456
Oferuje sukienkę śubna w kolrze białym o nietypowym kroju. Sukienka została uszyta według własnego pomysłu, więc jest jedyna w swoim rodzaju. Nie ma takiej drugiej. Z przodu krótka, ale nie za krótka. Natomiast z tyłu do samej ziemi. Sukienka jest jednocześciowa. Gorset posiada na biuscie delikatną koronkę z odcieniem fioletu, a na wysokości brzucha ozdobne marszczenia.Uroku dodaje jej elegancki i ozdobny kwiat.Tył oraz przód zrobiony został z tiulowych chusteczek, co sprawia że sukienka w czasie ruchu nabiera jeszcze wiekszego efektu. Do sukienki gratis dwa welony. Jeden zwykły i drugi zrobiony z tiulowych chusteczek. Zdjęcia na meila oliwcia20@wp.pl.