Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyprzewrażliwiona

dla naprawdę doświadczonych lub wykształconych!!

Polecane posty

Gość czyprzewrażliwiona

brałam tabletki (kilka miesięcy)odstawiłam(mialam bóle w klatce i wysokie ciśnienie) po tygodniu po 7dniowej przerwie(czyli wziełam ok 6szt) i miałam po kilku dniach znowu okres. teraz mineło 14 dni od tego 2giego okresu i czy to mozliwe że mam dni płodne? pytam bo spałam z fecetem, była prezerwatywa plemnikobójcza itp. nie spuścił swoich płynów we mnie poszedł i dokonczył sam w łazience. nie widziałam na własne oczy tej prezerwatywy i BOJĘ SIĘ BARDZO BO KOCHAM KOGOŚ INNEGO CHOCIAŻ Z NIM NIE JESTEM AKTUALNIE. a pozatym półroku temu usuwałam ciąże!! boże jak ja żałuje tej głupoty! pomóżcie!

aha, po tej przerwie nie wzielas calego opakowania tylko 6 sztuk i mialas pewnie jakies plamienia i juz nie dokonczylas opakowania. Hmm..tabletek nie powienno sie brac jak cukierkow jak juz zaczelas to chyba powinnas skonczyc to opakowanie bo moglas sobie narobic problemow hormonalnych w organizmie. Odnosnie tego czy mialas dni plodne to calkiem mozliwe bo po tabletkach ciezko jest wrocic od razu dop normlanego cyklu i nie wiadomo kiedy wystapi owulacja.

Gość czyprzewrażliwiona
to jeśli po zaniechaniu brania tabletek wystąpił okres to zaczął się nowy cykl?

Gość tabletki zniszczyły mi zdrowie
tak to możliwe, że mogły wystapic dni płodne!!! a jeśli jesteś w ciaży znów usuniesz?

Gość Hanba i wstyd
Napewno w ciazy jestes! i to z blizniakami !

Gość asdasd
jak widzę taką gupotę to mi się nóż w kieszeni sam otwiera... no ale cóż, w przypadkku wpadki znowu usunie...

Gość taka jedna............
ja tam moze nie tak wyksztalcona ,ale sama tematu nie umie rozszyfrowac kochalas sie z tamtym po dwoch tygodniach juz zakochana znowu z innym to sie kurestwo nazywa tak po imieniu

Gość taka jedna............
i w ogile jak by co to doswiadczenie juz masz ..........w aborcji

Gość czyprzewrażliwiona
istnieje coś takiego jak tabletka 72h

Gość tabletki zniszczyły mi zdrowie
delikatnie mówiąc jesteś zwykłą kur.. i dziwk...

Gość nie rozumie nie rozumie tylko
jednego pojakiego dzwona wziełas 6tabletek na raz

Gość nie rozumie nie rozumie tylko
to po co spałas z tym ktorego nie kochasz ?????wiem ze sex to przyjemnosc ale jesli ja kogos kocham i nie jestem z nim to nie sypiam z innymi...ok sex dla przyjemnosci ale po co na co skoro potem moga byz konsekwencje ...jak juz co wez tablertke 72h po tak bedzie najbezpieczniej jezeli nie chcesz znow zabijac dziecka a po co to robic wiec wez dupe w kroki i to gina po tabletke

Gość Dzięki Bogu nie mam takich
kłopotów. Nikt nie wtrąca się do mojego życia, takie sprawy zachowałabym dla siebie.

Tak, to mozliwe. Moj pierwszy cykl po tabsach trwal 26 dni, czyli dni plodne zaczynaly mi sie juz od 1 dnia miesiaczki. Wszakze nie panikowalabym. Srodkow ostroznosci zastosowalas az nadto. Jesli martwisz sie spozniajacym okresem, to Cie uspokoje. U jednych przychodzi szybko, u innych trzeba dluuugo czekac po odstawieniu. I jesli moge wtracic: nie ryj sobie psychiki wspolzyjac z kims, kogo nie kochasz.

Gość Robinnhood
Nie martw sie na zapas. Prawie na pewno w ciazy nie jestes. Rozumiem Twoj strach, przed ponowna ciaza po aborcji. Po odstawieniu tabsow mogłas rozgegulowac organizm i w sumie to okres teraz moze Ci sie duzo spozniac. Zrob test. Bedzisz wiedziała. Ale przy prezerwatywie,i stosunku przerywanym,serio nie powinnas sie martwic.

Gość czyprzewrażliwiona
DOSTAŁAM JUŻ 3 DNI TEMU OKRES!! ZROBIĆ TEST DLA PEWNOŚCI?

Gość iwet
kochałam sie dziś w prezerwatywie plemniko- bójczej nie jestem doswiadczona i mam głupie mysli że może dojsc do ciazy ale sperma nie dostała sie do mnie bo moj facet był cały czas w prezerwatywie mam sie o co matwieć napiszcie??

Gość Kasia_________
co za głupota -_- odstaw seks bo jeszcze nie dorosłaś do odpowiedzialności -_-

Gość ghthyhjtji
Powinnaś za karę być w ciąży i nie mieć możlwości jej usunięcia. I aby ten "kochany" się o tym dowiedział i cię zostawił a ty abyś wychowywała to dziecko i codziennie przypominała sobie jaką jesteś prostytutką i zdzirą dajacą dupy kazdemu kto skinie palcem.

Gość frufru
grunt to opierdolić kogoś w temacie-trupie, który się zaczął prawie rok temu :D PS. cóz w tym dziwnego że laska jest z kimś a kocha innego?? pełno tu takich historii. przecież nie napisała że zdradza, tylko że jest w związku z kimś mimo iż jej serce bije dla innego. czego tu drzeć gębę?...

Gość lolui
raczej nie pelno takich historii, szczegolnie ze dla takich panien lekkich obyczjow to norma ta niechciana ciaza - "a pozatym półroku temu usuwałam ciąże!!"