Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość symptom A

Moja mama nie akceptuje mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość symptom A

Pół roku temu wróciłam z Anglii ze stypendium nie sama tylko z cudownym mężczyznom, który rzucił dla mnie wszystko i postanowił zmienić całe swoje życie:) No i tutaj zaczynają się schody... Po przyjeździe do moich rodziców wszystko sie posypało a to dlatego, że on jest czarny. Moja mama wiedziała że spotykam się z czarnoskórym mężczyznom ale myślała, że ta miłość umrze wraz z moim powrotem. Robiła dobra minę do złej gry ale ostatnio powiedziała otwarcie" To nie jest mężczyzna dla Ciebie" Ale ja nie rozumie dlaczego? Bo jest czarny? Planujemy ślub ale mama już zapowiedziała, że się nie pojawi:o Tylko mój tata akceptuje nasz związek i powiedział mi wczoraj przez telefon że liczy sie tylko to żebym była szczęśliwa. Jestem szczęśliwa ale boli mnie to, że nie chce uczestniczyć w najpiękniejszym dniu z moim życiu.

nie przeskoczysz jej zdania. ja mysle ze sie pojawi .bo milosc do córki okaże sie silniejsza niż uprzedzenia do obcjokrajowca.

Gość Kafeteriowa odpowiadaczka
Walic matkę !Wiem, że ci przykro ale chyba kochasz go i nie odpuścisz tej miłości? Pewnego dnia zrozumie że nie zniszczy waszego uczucia, wiem co mówie. Nie rezygnuj i bądź szczęśliwa:)

moja mama też nie akceptuje mojego narzeczonego, chociaz jest Polakiem i znam sie z nim ponad 8 lat :( jest mi przykro i jesli bede miała wybierac to tylko jego.

co się dziwisz matce.... nie wiesz ze mamy chcą dla swoich córek księcia z bajki? przystojny, kulturalny, wykształcony, bogaty a ty z czarnym wróciłaś i jakos to nijak ma się do jej wyobrażenia :o ps. a jak sobie radzi w Polsce? ma prace? żyjecie w dużym mieście czy małym? bo to też znaczenie ma- sąsiedzi itp

czy twoja mama z nim spała ? zartuję oczywiście chyba jak zawsze chodzi o tego księcia z.........