Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestoletniaala

Zdradzam męża wirtualnie

Polecane posty

Zdradzam męża wirtualniue... Pisze non stop z jednym i tym samym facetem, nie kocham go, nie spotykamy się, ale non stop rozmawiamy o seksie i bardzo mnie to podnieca. Czy to już powód do rozstania? Co mam zrobić? Nie potrafię tego skończyć, bo to bardzo wciągające....

Gość karolinka020391901
skoncz zanim bedzie za pozno..moze czegos w zwiazku ci brakuje, pogadaj ze swoim facetem!

Gość rozstanie z powodu
wirtualnego kochanka - troche smiesznie brzmi. :classic_cool:

Mój mąż nie jest już tak atrakcyjny jak dawniej, a ja nadal dobrze się trzymam. Nie wiem, to chyba chęć nowych wrażeń, czyli nie ma dla mnie szans?? Sama wiem, że to złe, ale nic na to nie poradzę, nie zmusze się do tego, zeby było jak dawniej. Podnieca mnie poprostu innny facet. Planujemy spotkanie w przyszłości.....nie wiem co będzie....

Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Wiem, ze to głupie, ale czy nawet jednorazowe spotkanie to powód do zakończenia kilkuletniego małżeństwa?? Może to mi pomoże, nie wiem:( Generalnie nawet teraz jest między mną, a mężem lepiej, nie kłócimy się itp. Wiem...beznadzieja...

Wiesz w czym tkwi sedno..Podnieca to co niedostępne.Podejrzewam,gdy spotkasz się z Nim realnie,czar pryśnie.Nie ma to jak seks w głowach:classic_cool:

no nie, 30-letnia babka i ma takie jazdy :) przestań sobie wkręcać te bzdury o wirtualnych zdradach i wrzuć na luz - to normalne, że czasem rozmawiamy z innymi ludzmi o seksie, że ktoś nas pociąga, że kimś się fascynujemy ... Nie musi to byc jednoznaczne ze zdradą

no kolo dupy mu robisz nie da sie ukryc :o jak ci mąz nie pasuje to okarz troche szacunku i go zostaw a potem sie bujaj na necie albo gdziekolwiek

A zdrady,czy to wirtualnie czy realne,zawsze były,są i będą.Nie ma przed nim i -jeśli ktoś faktycznie uciec chce;)

Gość zamiast popracować
nad swoim związkiem, zeby bylo lepeij to uciekasz.:o

Ile procent jest wiernych żon?Proszę was.Każdego łechce niewinny romans,niewinna zdrada,niewinne kłamstewko.

"Planujemy spotkanie w przyszłości.....nie wiem co będzie...." no to "brzmi" już bardziej niebezpiecznie

dlaczego mam podchodzic z dystansem? gdyby temat byl o tym ze \"moj mąż flirtuje na necie\" juz by bylo pelno takich wypowiedzi

gburiafuria bo wiesz co mi sie tu nie podoba: \"Mój mąż nie jest już tak atrakcyjny jak dawniej, a ja nadal dobrze się trzymam.\" od razu widac co sie swięci........

Kiedys wogóle nie dopuszczałam takiej myśli, a teraz... Czasami myslę wręcz, że każdemu się zdarza... byleby druga połowa nie wiedziała i byleby to było krotkotrwałe

Nie mówimy o "Twoim mężu,który flirtuje bądź filtruje na necie"..Zdrada stara jak świat.Trza zaakceptować toto maleńkie:classic_cool:

"Czasami myslę wręcz, że każdemu się zdarza... byleby druga połowa nie wiedziała i byleby to było krotkotrwałe" no cz, z takim podejściem to juz jest po Tobie ;)