Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadzieja 23

Rada na uśmiech i optymizm

Polecane posty

Gość Nadzieja 23

Hej, Mam na imię Natalia i chodzę do III liceum. Jestem n ogół dość pilną i starającą nie zaniedbywać swoich obowiązków szkolnych. Każdy przedmiot lubię i podchodzę do niego z uśmiechem. Z wyjątkiem jednego... I tu zaczyna się moja "pięta Achillesa". Bowiem, z wyglądu jestem normalna, ani za gruba ani za chuda; a ni za wysoka, ani za niska. Jednak nie lubię w-fu i w ogóle tego przedmiotu. Jak ćwiczę to każdy się ze mnie śmiej, bo jestem wolna w ćwiczeniach, nie potrafię czegoś wykonać na ocenę bdb, albo db:( Jestem z tego powodu załamana, bo mimo to, że staram się wykonywać dobrze polecenia nauczyciela to nie wykonuje ich dobrze, przez co nauczyciel uważa, że ja z lenistwem podchodzę do tego przedmiotu:( Jestem bardzo wolna w biegach(najwolniejsza w całej klasie). A niedługo się zaczynają biegi , dokładnie w najbliższy poniedziałek( bieg na 60 m i potem 600m), może macie dla mnie jakieś rady? Na rozwiązanie tego problemu? Lub szybkie tempo biegania? Bardzo proszę dojrzałe osoby o podpowiedzi na mój banalny, ale jednak dla mnie bardzo ważny temat. Z góry dziękuję wszystkim osobom, które mnie rozumieją a co lepsze pomogą w moim kłopocie. Czekam na rady i gorąco pozdrawiam! I dodam, żebyście odwiedzali ten topik, bo będę go uzupełniać w miarę swoich możliwości i wolnego czasu! Więc oczywiście zapraszam!

zalatw sobie caloroczne zwolnienie z wf-u. i tyle.idz do lekarza prywatnie to ci wypisze

Gość Nadzieja 23
Niestety byłam u lekarza i on nie może udzielić zwolenienia dla sprawnej osoby:(

no to dziwne. ja pamietam jak chodzilam do szkoly to mi zalatwiali u lekarza zeby nie lazic na ten wf.zawsze mialam pierwsza lekcje lub ostatnia to przynajmiej godzine dluzej spalam , albo wczesniej ze szkoly wychodzilam ,jeszcze pare osob mialo pozalatwiane tez takie zwolnienia.

Gość słyszałam
Porozmawiaj z nauczycielem i powiedz, ze jak ktoś w jednym jest dobry (tu:nauka) to w czymś innym gorszy (tu: sport) Moze zrozumie, bo przeciez chodzi nie o wyniki a udział ;)

kto co ci moze poradzic? nic. zacznij sie bardziej starac, chyba, ze naprawde nic na ta swoja ,,powolnosc\' nie poradzisz. ale chyba najlepsza rada bedzie: olej tych, ktorzy sie z ciebie smieja ja skonczylam szkole w tym roku, tez mialam problem z wfem, nie cierpialam go, najbardziej pier... biegania ale olalam tych ktorzy sie smiali:) tylko, ze ja nie jestem powolna ani najgorsza , ale len smierdzacy jestem i nienawidze biegac. tylko, ze ja sie nie wstydzilam a ty najwyraniej tak...