Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowniczka

jak zbyc natretna kolezanke

Polecane posty

Gość pracowniczka

juz nie mam pomyslu, co napisac natretnej kolezance, ktora ciagle chce sie ze mna spotkac, a ja tego nie chce!! Bo nasze spotkania sa nieciekawe, ona tylko gada o sobie przez kilka h :/ jak mam ja zbyc? Prosze pomozcie... !

Gość podnoszeee
napisz ze masz pranie, sprzatanie etc

Gość pommmmara
a to kumpela w pracy? O czym tyle gada?

Gość pracowniczka
nie, nie z pracy, taka moja znajoma, gada o sobie, o swoich znajomych, co mnie obchodzi co slychac u jej znajomych ?? (ktorych nawet ja nie znam ) :/

oj ja tez mam taką, wymawiam się standardowo brakiem czasu...pomaga, bo coraz mniej naciska :)

współczuje Ci.. tez taką mam i też nie wiem jak sie jej pozbyć. ja cały czas ściemniam, byłam już na wsi u rodziny, miałam 2 remonty, niespodziewane wizyty siostry, a ostatnio problemy z telefonem i nie odbieram. kończą mi sie pomysły, a ona cały czas sie chce spotkać. i też cały czas gada o sobie, a właściwie o tym jak cierpi bo ją chłopak rzucił (w marcu wsoją drogą, który do tego jest moim przyjacielem i nie mam ochoty wysłuchiwać jak po nim jedzie):O

Gość cccccccsqs
powiedz ze masz chlopaka i nie lubi jak wychodzisz sama

Gość pracowniczka
hahah dobre pomysly :D ja wciaz sie zastanawiam co nowego wymyslic, ale cos takiego, zeby naprawe zaniechala ...

Gość Oblech
Może cie koleżanka kocha, a ty nie dajesz szansy temu uczuciu ? :classic_cool:

Gość coś strasznego z tą kobietą
jak się cieszę, że nie tylko ja mam takiego \"bluszcza\":) mój dodatkowo wpada co chwilę :o normalnie trzeba udawać, że nikogo nie ma w domu :o

Gość pracowniczka
heheh nie mysle, ze nie. Napisac prawde....moze i racja, ale ona sie wtedy baardzo obrazi bedzie sie czuc urazona, juz to widze :-/

no trudna sytuaca, ja nie chce mówić tego wprost, bo szkoda mi troche dziewczyny nie ma w życiu łatwo, zbyt wielu przyjaciół nie ma, ale ja nie mam ochoty gadać o tym jaki to jej były jest okropny i jak cierpi przez niego. jak póxniej sie z nim widze to jest m aż głupio, chociaz ja sie na jego temat nie wypowaidam. ehh szkoda gadać, nie umiem tego tak wprost powiedzieć:O

Gość pracowniczka
sama nie wiem czego ja chce, po prostu nie chce sie z nia teraz spotykac, mam urlop chce odpoczac, moze Pozniej sie z nia zobacze, ale niech mi nie truje narazie gitary ;)