Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani jesien juz nadchodzi.

Co to może być? prosze o mala pomoc

Polecane posty

Witam serdecznie na wstepie napisze, ze stosuje antykoncepcje, tabletki i zaraz po wystapieniu krwawienia z odstawienia jakis przed ostni dzien juz, przy samej koncowce, zaczelam czuc dyskonfort , swędzenie, nie jest jakies silne, ale przeszkadza, nie mam zadnych uplawow, nie zauwazylam tez opuchniec, ani otar a odczuwam swedzenie w okolicach wejsci do pochwy. Zaczelam juz stosowac clitromazolu ta ams 3 razy dziennie, zawsze uzywam plynu do higieny lactacyd nio i biore furagin. wizyte mam dopiero 23 wrzesnia u moje pani ginekolog i nie wiem cz ypojsc szybko prywatnie czy poczekac i stosowac masc. Martwie sie czy to nie grzybica i czy moge wspolzyc normalnie. Nigdy nie mialam czegos takiego. Pomozce kolezanki, moze mialyscie poodbna sytuacje z gory bardzo dziekuje

nie bierz furaginu, bo moze nasilic swedzenie. kup tantum rosa :) jest dobra masc typowo przecigrzybiczna i nazwie pimafucin.

masc clitromazolu jak narazie pomaga now lasnie kupie dzisaj tamtum rosa do podmywania i zastosuje to furaginu nie ebde brala bo nie mam problemow z pechezem nic mnie nie pieklo, wzielam tylko tak na wszelki wypadek zeby przeczyscic uklad, mam andzieje ze wsyztsko bedzie ok, jak narazie nie czuje swedzenia

t. rosa powinno pomoc. jak rozpoczną się "cuchnące" upławy i znaczy, że trzeba iść do lekarza.

Gość Pani jesień już nadchodzi
kupilam tamtu rosa , podlylam sie . Rozpuscilam w przegotwanej wodzie polowe saszetki, druga uzyje na wieczor. a popoludnu uzyje jeszcze clitromazolum. Furaginium juz nie ebde brala. Narazie wszytsko jest dobrze wydaje sie , ze wrocilo do normy, moze poje ph zostalo zachwiane Ale bardzo dziekuje za wiadomosci