Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona przygotowaniami

Nauki przedmałżeńskie w weekend - Warszawa lub okolice

Polecane posty

Jak w temacie. Wie ktoś gdzie odbywają się takie przyspieszone kursy? Chodzi mi o jak najbliższy termin. Chcemy wziąć ślub 25 października,a to już tak niedługo... Nigdzie nie możemy znaleźć wolnych miejsc. Błagam o pomoc!!!

Gość a weselicho to pewnie
na 200 osób. Kobieto co ty się obudziłaś dopiero. Popytaj może jeszcze o przyspieszone kursy przedmałżeńskie nie te weekendowe ale wiem że niektóre parafie praktykują takie kursy gdzie przychodzisz na 3 spotkania i można to w ciągu miesiąca załatwić. Ja nie jestem z Warszawy ale u nas takie kursy są w niektórych parafiach przy uczelniach.

Fajnie być pustakiem i kogoś oceniać, nie znając sytuacji? A z tym tekstem,że weselicho na 200 osób, to niby do czego wyskakujesz? Dlaczego pełno tu idiotów, którzy nawet nie potrafia czytać ze zrozumieniem?! Czy ja napisałam, żeby ktoś mnie oceniał? Jak nie potrafisz konkretnie odpowiadać na pytania, to się lepiej nie wypowiadaj.

Gość a weselicho to pewnie
no przepraszam że uraziłam po prostu pomyślałam co pomyślałam (bo nie znam sytuacji) i też mogę napisać że nie nazywa się pustakiem kogoś kogo się nie zna po tym ze napisał jeden wredny tekst. Ale pisząc go wystawiam się na opinie forumowiczów i przyjmuję krytykę z pokorą. ale tak serio co do twojego tematu to przeczytaj to co niżej napisałam po tym tekście, o tych przyspieszonych spotkaniach, może w ten sposób wam się uda coś załatwić.

Gość w czersku 30 km od warszawy
W czersku ksiądz za nieiwlka dopłata bardzoszybko realizuje program nauk przedmałzęńskich i wystawia zaświadczenie

autorko, z teog co widzę to Ty tutaj nawrzucałaś błota więcej niz dziewczyna z pierwszego komentarza pod topikiem, prawda jest taka, żes sie obudziła z ręką w nocniku, ale i tak masz szczęście, ż enikt Cie nie wyśmiał, a Ty wyskakujesz z idiotami, pustakami, ocenianiem itd. Zastanów się autorko nad swoim zachowaniem bo takim czymś tlyko po łebie dostaniesz, a nie odpowiedź (którą i tak już dostałaś) co za ludzie :o

Gość marsell20
noo , ja to mam problema :P chciałabym sie dowiedzieć czy są jakieś przyspieszone nauki przedmałrzeńskie w Piasecznie kolo Warszawy . chodzi mo o takie weekendowe. mam ślub 8 listopada . wiem ze jest juz późno alemusiałam ślub przyspieszyć i przelożyć z maja bo zaciążyłam :P no i mam teraz problem :P jak coś wiecie to piszcie ;) z miła chęcia sie podołuje ze nie ma juz nigdzie miejsc;p ;) co za porażka ;) "nauki przedmałrzeńskie hehe a komu to do szczesia potrzebne :P czekam na odpowiedz :) dzieki buziole

Gość warsztaty.narzeczeni
W Warszawie Duszpasterstwo DĄb organizuje weekendowe kursy przedmałżeńskie. Najblizszy w terminie 13-15 listopada (piątek wieczór-niedziele popołudnie) w Ożarowie pod W-wą. Szczegóły na www.dab.jezuici.pl bądź pod narzeczeni.jezuici@gmail.com. Polecam!

Gość meeeewcia
na krak przedm w swietym krzyzu w najblizszy weekend czy sa wolne miejsca nie wiem, wiem za to ze trzeba sie wczesniej zapisac

w Piasecznie to nawet na poradnię rodzinna (bo tę trzeba zrobić osobno) mielismy problem się zalisać, bo poszliśmy na początku maja, a ślub był w czerwcu. A kurs robilismy w listopadzie, taki weekandowy - polecam w Laskach pod Warszawą.

jestescie jacys dziwni - a co z zapowiedziami?? bo naukach sa zapowiedzi i musz trwac conajmniej 2 tygodnie - nie macie juz czasu

My z mężem bylismy na naukach w Katedrze Jana Chrzciciela w Warszawie na Starym Mieście wpisz w google jest strona. ALe podejrzewam ze duuuzo chetnych jest cena 150 zl od pary

Gość gość
Odświeżam temat. Gdzie możemy odbyć szybki kurs przedmałżeński w Wawie, ewentualnie Piaseczno. Terminy mogą być odległe, ważne, aby sam kurs był krótki. Z góry dziękuję za wskazówki! :)

Gość gość
do Sulejówka jedz 2 wekendy 400 zl

Gość gość
niezły biznes czarni kręcą na tych naukach!