Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwetta30

przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość iwetta30

co to znaczy że chłopak posuwa kobietę w buzię? chyba wczoraj to mni e spotkało...

Gość iwetta30
?

Gość no fajny temat
coz nowe doswiadczenie w twoim zyciu. tak zapytam A SZCZYTOWALAS//////

Gość Marilynnnnnnn
hahaha

Gość wlossssy
klekasz na kolana, otwierasz szeroko gebe on pakuje ci do nej kutasa i rusza sie ostro do przoodu i tylu az chce ci sie rzygac

Gość no fajny temat
chyba nie odpowie:O szkoda

Gość Dop******lam dziś każdemu
no tak dowiedziała się co trzeba i uciekła.

Gość Pani Marta z hameryki
Mój hasbend jak mnie posunie w buźke moją hamerykańską( jestem już 3 lata tam hahahaha głupie polaczki) to mam orgazm za orgazmem

Gość iwetta30
Troche mi głupio no bo bylam na imprezie u mojego starszego kolegi (ja mam 14 on 20) i duzo wypilam i spodobal mi sie jeden z jego kolegow, poflirtowalam z nim, i poszlismy do lazienki razem sie calowac, nagle on zdjal spodnie chwycil za wlosy, poziej powiedzial ze jesli go ugryze ,albo bede krzyczec to tego pozaluje. Wsadzil mi chuja do buzi i kazal ssac, ale ja nie chcialam wiec chwycil mocniej moje wlosy i zaczal wkladac ni bardzo gleboko az sie krztusilam, poniej do buzi mi sie wylala cyba jego sperma. Bo jestem dziewica jeszcze i nie do konca wiem jak ona wyglada. W ka\dym razie bylo obrzydliwe w smaku. Strasznie sie teraz czuje

nie ma to jak chore fantazje pedofilskie! u nas w hameryce byś odrazu był gilti i byś na krzesło trafił

Gość marna prowokacja.....
prowokacje dotyczące gwałtów są niezabawne, żałosne i od razu widać, że pisane przez zakompleksionego półgłówa.

Gość iwetta30
to nie byl gwalt bo ja sie nie opieralam, poza tym jak juz mowilam podobal mi sie ten chlopak bardzo i to juz od dawna. zAZuwazylam ze tu w kazdym temacie napisane jest o jakis prowokacjach. ja nie chcialam tego dokladnie opisywac, zrobilam to bo mnie ktos poprosil!!!

zaraz zadzwonie po fbi namierzą cię pedofilu i nawt się nie obejrzysz jak nasi marins wskoczą ci przez okno i helikopterem do hameryki wywiozą żebyś tam w pudle zgnił

a z czego tu się cieszyć :o znowu na mojej strit była strzelanina tym rzem tylko 10 ofiar, mówie hasbend maj lov awansyjmy społecznie i przeprowadźmy się do dzielnicy chińskiej a on nie że slumsy dla czarnych są ok, ze to jego dom :o

Gość iwetta30
iwetta30- to nie ja pisałam. Ktoś się podszył. dzieki za odpowiedzi. marny poziom- ale czego innego sie mogłam spodziewać? pozdrawiam