Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmm.m.m.

w jakim wieku wyprowadziliście się od rodziców?

Polecane posty

Gość hmmmmmm.m.m.

ile mieliście lat jak sie wyprowadziliście? a jak nadal mieszkacie z rodzinką to ile macie lat?

Gość olkawaw
mam 23 lata mieszkam z rodzicami(studiuję i pracuję) :P

Gość apuje
kiedy mieszkania staniały:) za moje daję 200 zł:) 300 na dojazd do pracy. 700 na opłaty, zostaje mi na jedzenie: 300 zł. a zarabiam 1600:O

Gość buuuuubu00
W trakcie studiow juz prakycznie nie mieszkalam z rodzicami, tylko na wakacje ,swieta i czasem na weekendy, na stale wyprowadzilam sie w wieku 24 lat

Gość hmmmmmm.m.m.
pytam bo własnie wród znajomych większosc meiszka z rodzicami z resztą ja też oczywiscie uczymy się i pracujemy w miare jak na to studia pzowalają, ale jakos tak sie zaczełam zastanawiac czy nie za długo z nimi mieszkam hehe

Gość hmmmmmm.m.m.
Koralowa - odtechnęłam juz myślałam że ja i duza cz. ludzi z uczelni to jacys dziwni jestesmy :D

Gość Kasa12
A ja... Rok temu :p

Gość hmmmmmm.m.m.
a znajdzie się ktoś kto mieszka z rodzicami studiuje i pracuje? :P

Gość agnieszka 1krakow
mialam 20 lat mialam rodzice moi i mojego obecnego męza zlozyli sie i kupili nam mieszkanie.

Gość hmmmmmm.m.m.
koralowa - a nie wiem ostatnio jakoś mnie tak naszło i zaczęłam sie zastanawiac że moze pora sie wyprowadzic- mam 22 lata i bede na 3 roku studiów:P i tak własnie z drugiej str. z obserwacji to duza cz. osób mieszka z rodzicami chyba że są z innego miasta itd. dzieki wszystkim za odp. :P

w wieku 16 lat, starzy przekazali mnie do szkoły z internatem z drylem woskowym, bo już ch.uj ich strzelał i nie mogli wyrobić nerwowo.

Gość ahahaha.a.aga
23 lata mieszkam z rodzicami :P też sie uczę i pracuje wiec spoko:P

Gość luizka6544
22 lata .rodzice kupili mi mieszkanie.

Można powiedzieć że 18 lat :P Idę na studia, ponad 100km od domu, więc teraz bedę tutaj gościem :)

W czasie studiów to jeszcze chyba nie czas się wyprowadzać, no nie wiem. Tym, którzy studiują poza domem jakoś łatwiej, bo odciecie od domu przychodzi samo przez się. Ale wiesz, po studiach to już warto poszukać cokolwiek dla siebie. Nawet jak byłoby gorzej niz u mamusi. Niektórzy mówią, ale po co tyle płacić za wynajem i takie tam. Dla siebie warto. Żeby odciąc pępowinę :) Pozdrawiam

Gość 25lat222
25 lat mialam ojciec kupil mi mieszkanie i załozył mi sklep kosmetyczny.

Wyprowadziłam się jak szłam na studia, całkowicie na własne utrzymanie (co wg mnie oznacza realna wyprowadzkę, bo jeżdżenie co weekend do rodziców i bycie na ich utrzymaniu to taka niby samodzielność) przeszłam po 2-gim roku studiów.

Gość ......................89
18

Gość apuje
ja wróciłam do babci;) Juz w 2000 roku mowila przez telefon a co robi Kitunia? chciałabym by ze mna zamieszkała..:) napewno byłoby inaczej:)

Gość titutek
16 mieszkałam z chłopakiem. teraz mezem

Gość dorotka222
ale wam dobrze co po niektórym , rodzice kupili mieszkania , u mnie totalna bieda byla szescioro rodzenstwa musialam isc wczesniej do pracy i jeszcze pomagać rodzicom (dawac im pieniądze na życie), poznalam na studiach (20 lat) obecnego męza który był dobrze sytuowany i wyprowadzilam sie z domu do Niego.