Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmm.m.m.

w jakim wieku wyprowadziliście się od rodziców?

Polecane posty

Gość apuje
no też miałam ofertę zamieszkania U chłopaka Dominika. Ale nie skorzystałam. Bo nie uwazam za cel ucieczkę od rodziców, do faceta. A wiele kobiet tak własnie robi i zrobiło!

Gość dorotka222
no niby masz racje ale co mialam zrobić jak u mnie totalna patologia

Gość do dorotka222
a tobie to moze bardzo zle jak polecialas na dzianego kolesia?:o

Gość ślwika w kompocie
Ucieczka od rodzicow do chlopaka, dobre sobie :D

Gość dorotka222
bałam sie tej biedy ,chcialam zyc inaczej .Pomagam moim dwóm siostrom i bratu ,reszta rodzenstwa zeszła na psy.

Gość N.adia.
mam 24 lata studiuję mieszkam z rodzicami, ale mamy dom więc luzik całkowity i pracuję :)

Gość ...pomawiacz...2
dorotka222 - :)

Gość tak szczerze
ja w wieku 19 lat na studia..a po studiach to juz z chlopakiem

nienia...podzielam twój pogląd. Podziwiam, ze tak wcześnie się wyprowadziłaś w pelnym znaczeniu tego słowa.

Gość mam 30 lat mieszkam
z rodzicami :)

Gość lkkkk
mialem 30 lat ,tez mi w sumie pomógł ojciec finasowo,sam nie dałbym rady rozkręcić firmy , oj dlugo to trwalo zanim firma jakiekolwiek zyski przynosiła,czasem nawet nie mialalem na buty nowe i chodzilem w dziurawych (pisze prawde). minęlo 10 lat mam juz swoje mieszkanie ,samochód nie jest moze jakies cudo ale jak dla małzenstwa z malum dzieckiem nie jest tak żle.

Ja wyprowadziłam się od rodziców w wieku 17 lat, wyprowadziłam się z chłopakiem za granice (do Anglii), i jest ok, nie wyprowadziłam się z braku pieniedzy, w domu miałam zajebista sytuacje, tata - sztygar, mama - własny sklep :) A nie rozumie jak ludzie w wieku 23 w góre mogą jeszcze mieszkać z rodzicami, to jest chore, ja od 17 roku życia pracuje na swoje i wspaniale mi się układa

anonimowa panna spadaj jak ktos się uczy i pracuje to po co ma sie wyprowadzac dom dalej?! i płacic za wynajem skoro moze mieskzac z rodzicami i dokladac sie do czynszu np. chyba ze sudiuje dziennie to gorzej z kasą, ale to nie jest jakies chore i spadaj

Gość mam 30 lat mieszkam
anonimowa---> Ja w przeciwienstwoie do Ciebie rozumiem :P Fajnie, ze Ci dobrze ;) Mi tez :P

Dla mnie to chore, kiedy macie się zamiar z domu wyprowadzić, po 50-tce? Z rodzicami nie macie swobody w domu, a zwłaszcza jak mieszkacie z chlopakiem lub mężem.. CHORE!!!

Gość N.adia.
Mieszkam z rodzicami w domu- mam swój pokój, mam chłopaka, ale nie mieszkamy razem jeszcze, bo studiujemy i to nie jest chore wiec bez przesady, a wyprowadze się po studiach pewnie ale to za kilka lat dopiero, albo w ogóle bo dom jest duzy i jestem jedynaczką wiec looz

Gość hhholhhh
19 lat - wyjechałam na studia do innego miasta, jak wróciłam juz nie zamieszkałam z rodzicami

Gość mam 30 lat mieszkam
ja mam swobode w domu, bez przesady :P