Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo ja

braki figurki - pomocy

Polecane posty

Gość niedługo ja

Hej dziewczyny. Niedługo mam swój ślub. Suknia ma być trochę dopasowana w brzuchu. Niestety nie mam figury modelki i chciałabym ująć parę cm z brzucha i bioder. Planowałam pończochy i pas do pończoch. I tu pytanie - czy znacie jakieś pasy korygujące , które by się nadały, próbowałam zwykłych ale mimo że ładne niczego nie trzymają . Pomóżcie bo ślub blisko , a ja napewno nie zdążę schudnąć. Może jakieś zdjęcia ,czy co...

Gość pomyśl o obciskających
majtkach-nawet nieźle trzymają brzuch

Gość isisss
a może gorset - taki żeby do niego dopiąć pończochy - zamiast pasa

Gość niedługo ja
Myślałam o majtkach , ale takie majtosy mogą być aseksualne, a poza tym próbowałam to robią mi się jakieś fałdy.Gorset?Nie bardzo wiem jak mógłby wyglądać i jak korygować?

Gość reat
Gość niedługo ja
Dzięki za linki. Parę rzeczy wartych uwagi. Tych pierwszych majtosów to ja bym nie założyła, no bo jak by mnie mój zobaczył w tym to by mu się odechciało , a poza tym jak w tym iść do kibelka, następne może . Trzeba by spróbować. A może jakieś pasy?

Gość calineczka--22
Masz rację są takie pasy.Już któraś tu pisała, np z takiej firmy Rago albo z gorsenii -też chyba był jakiś. Może poszukam jakiś zdjęć

Gość calineczka--22
Gość niedługo ja
O właśnie o coś takiego mi chodziło. Ale chyba są drogie? Czy dobrze się je nosi?

Gość moqito
cześć niedługo. Myślałam ,że tylko ja lubię prawdziwe pończochy a tu prosze...ślub brałam rok temu. Też mam troche tu i tam, to założyłam pas taki jak pokazała koleżanka http://www.laurensilva.com/v/vspfiles/photos/rago-1359-2.jpg Był świetny, spłaszczył mi brzuch i ujął z bioder całe 3 cm.A jak trzyma pończochy, szalałam pół nocy i nic się nie odpięło.Pozdro

Gość hjdryjdhn
"no bo jak by mnie mój zobaczył w tym to by mu się odechciało" a jak patrzy na twój brzuch to mu się nie odechciewa?

Gość kamillllllaaaaa
Ja mam znowu odwrotny problem - jestem za chuda. Nawet nie wiecie, jak trudno znaleźć sukienkę na takiego patyka jak ja. Więc pozostaje mi tylko szycie.

Gość niedługo ja
reaktywacja tematu- please...

Gość kiiiiimi
Fajne te pasy , więc idź w kyórymś z nich