Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniulkaa

zamykaja zabki?!

Polecane posty

Gość Oblech
"azbkiami" To w końcu kogo zamykają Uzbeków? Azerów? :classic_cool:

Gość dzizast krajst
dzis bylam w zabce i znajoma mi powiedziala ze to jest cos zwiazane z jakims konkursem chyba...sieja jakas panike czyli cos w stylu 'chwytu reklmowego'

w tv mowili i na kazdej zabce jest plakat ze zamykaja tylko nie wiem czemu mialam zawsze blisko i do 23 byla czynna a teraz tylko stacja benzynowa wieczorem zostaje

Gość dzizast krajst
nie macie sie co obawiac ZaBa zostanie z nami po wsze czasy :)

Chwytliwe oświadczenie zarządu sieci Żabka Polska jest częścią kampanii promocyjnej tej sieci sklepów rozpoczętej właśnie przez spółkę i agencję Tequila. - Nie będziemy zamykać, żadnych sklepów z logo Żabka . Co więcej będą powstawać nowe na terenie całej Polski - zapewnia Agnieszka Michalak-Lunt, rzecznik prasowy Żabka Polska SA.

Gość dzizast krajst
no widzicie wlasnie o tym mowie :) nic nie zamykaja skoro mi to juz sprzedaczyni - znajoma powiedziala

Gość gmxmhmx
ta stronka działa, sprawdzałam

Gość gmxmhmx
proszę dla słabszych z tej strony Spółka Żabka Polska SA - właściciel największej w Polsce sieci sklepów typu convenience prowadzonych pod marką Żabka - informuje, że decyzją Zarządu Spółki, z dniem 15 września 2008 zamyka żabki. Chwytliwe oświadczenie zarządu sieci Żabka Polska jest częścią kampanii promocyjnej tej sieci sklepów rozpoczętej właśnie przez spółkę i agencję Tequila. - Nie będziemy zamykać, żadnych sklepów z logo Żabka . Co więcej będą powstawać nowe na terenie całej Polski - zapewnia Agnieszka Michalak-Lunt, rzecznik prasowy Żabka Polska SA. Jakie żabki będą zamykane klienci sklepów dowiedzą się za kilka dni, kiedy ruszy druga część kampanii reklamowej. Spółka Żabka Polska jest właścicielem największej, liczącej niemal 2 tys. sklepów sieci typu convenience prowadzonych pod marką Żabka. Spółka nadal zamierza utrzymywać tempo rozwoju organicznego sklepów na poziomie 200 placówek rocznie. W 2007 roku 100 proc. udziałów Żabka Polska SA zostało zakupione przez czesko-słowacki fundusz inwestycyjny Penta Investments. Nowy właściciel kontynuuje strategię rozwoju spółki i dalszą rozbudowę formatu convenience w Polsce. Doświadczenie firmy na rynku krajowym planuje wykorzystać na rynku czeskim. W Pradze działają już trzy sklepy sieci. Do końca roku zaplanowano otwarcie 50 placówek.