Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela11

60-70 latkowie

Polecane posty

Gość mela11

Bardzo proszę aby na tym forum rozmawiały osoby starsze,niejednokrotnie bardzo samotni i schorowani.Bardzo bym chciała abyśmy mogli wymieniac sie swoimi radościami ,smutkami i doświadczeniami.Mam 62 lata samotna emerytka (głodowa)pracująca,matka,babka dorosłych wnucząt.mam dolegliwości kardiologiczne.Mam bardzo duże poczucie humoru apstrakcyjnego bardzo prosze odezwijcie się.

Gość Zboczona chyba
to mumie tez wchodza na kafe...?

Gość na tej kafe
40-tki to zgrzybiałe staruszki, więc pewnie lepiej nie zaczynać takich tematów. :-) Ale życzę powodzenia! 🌻

Duzo młodszy ale nie gówniarz :) gratuluję odwagi :)

tomekk... wali mnie ile tam jeszcze kkk weź młotek i pierdolnij się w czółko ? ok? zwykle tego nie robię...ale

no cóż nie ma jak język wieszczów ................

Gość mela11
zboczona chyba ,dobry nick ,na prawde dobry-kłania się klikająca munia Tomekkkkkkk masz rację pisze się abstrakcja.Ale moi drodzy pierwszym objawem starości jest upierdliwośc -biedacy tak wcześnie .Jedyne wytłumaczenie to okres dojżewania-co tu robią dzieci.Pełnoletnich i dośc pełnoletnich zapraszam do rozmowy

Gość mela11
Tomekkkkkkk znów błąd pisze się dojrzewac prawda? aaaaaaaaaaaaaale wsypa stara a zasady pisowni to pewnie objaw demencji prawda

Gość do Mela11
jezeli to powazny temat,a nie jakas prpwokacja to gratuluję Ci,że w tym wieku wychodzisz do ludzi i cieszy to,że obcowanie z komputerem nie jest Ci obce. Pozdrawiam.

Gość do Mela11
Acha,jest taki podobny temat"po 50-60 tce wiec moze tam tez zajrzysz?

dopiero teraz tu znów zajrzałem...co się tak mnie uczepiliście?!...dajcie spokój :O ...oczywiscie,ze pisze sie dojrzewac :) ja nie chciałem nikogo obrazic,tylko mnie wkurzają takie błędy :O coheed,sam/a pierdolnij się w czółko,chociaż tobie to już raczej nic nie pomoże :O rany,wyraziłem tylko zdziwienie,że tak dojrzali ludzie robią takie błędy,a wy od razu...:O fakt,nie pomyślałem o demencji,a to na pewno jej objaw :)

Gość mela11
Piszesz że chwali mi się ,ze umie posługiwac się komputerem,ze wychodzę do ludzi-kochanie musisz pamiętac że rozwój techniki informacyjnej to moje pokolenie.Loty na kosmos to moje pokolenie.wszelki reozwój techniczny XX powojennego wieku to moje pokolenie.Socjalizm oprócz swoich wad miał zaletę-dostęp do nauki i każdy kto chciał się uczyc to miał pomoc od państwa lub mógłó pracowac w spółdzielniach studenckich.Tak też teraz babcia nie musi by typową moherową babcią lecz babcią o dużej wiedzy kondycji fizycznej i psychicznej.Moja rodzina od pokoleń to nauczyciele politechniczni uczestniczący czynnie w rozwój techniki z której teraz Ci którzy nazywają nas mumie ,zgredy,antyki korzystają i bedą korzystali,a jeśli chcą uczestniczyc w dalszym rozwoju cywilizacyjnym to w ich rękach genetyka. Myślę że to pokolenie będzie miało takie osiągnięcia jak moje i moje pokolenia osiągnięcia nie zabrało Wam możliwości czynnego myślenia

Gość Tez osoba wiekowa
Mlodziezy sie wydaje,ze ludzie 50+ a nie daj Boze 20 wiecej to juz zupelnie zniedolezniale fizycznie i psychicznie osoby. Musze cie rozczarowac dzieciatko,mam 64 lata,plywam godzine dziennie,tylez jezdze rowerem i 2x po godzinie maszeruje raznym krokiem. Komputerem posuguje sie w zakresie jaki jest mi potrzebny:,e-mail,dyskusje forumowe,skype, wiadomosci ,gazety,ksizazki,ktore sa dostepne na interku,nie robie zadnych graficznych obrazow,chcialabym sie tego nauczyc,ale mnie potrzeba nauczuciela z talentam mogacym noge stolowa w geniusza przemienic. Dodam ,ze od lat mieszkam poza Polska,a jak widzisz mlody czowieku ,zupelnie niezle z jezykiem sobie radze. Jak z moja ortografia?-geniuszu!

Gość fajne forumy
dla różnych grup wiekowych są na wizażu. Ja już się tam przeniosłam, a jak tutaj zaglądam - to nie mogę się nadziwić, co mnie tu trzymało! :-) Dla niekumatych: wiem, że nie mówi się forumy, ale mnie się tak podoba!!!

Gość mela11
bardzo dziękuję że "Też osoba wiekowa" odpisała na moim forum.Właśnie chodziło mi aby osoby wiekowe wypowiedziały się na temat istnienia w świecie ludzi młodych i niejednokrotnie o bardzo małej wiedzy ogólnej.Bardzo jestem zbulwersowana właśnie poziomem wiedzy ogólnej u ludzi młodych in to niejednokrotnie ludzi z mgr.przed nazwiskiem.Czyżby baraki ze szkół podstawowych i średnich.