Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfsdfsd

jaki rozmiar kombinezonu kurtke na zime

Polecane posty

Gość fdfdfsdfsd

czyli okre chłodu tak od pazdziernika do kwietnia przynajmniej, jezeli dziecko urodziło sie w pazdzierniku 2007 w połowie miesiaca. Obecnie uzywamy74/80 - 80? 86? 92 chyba za duzy?

Gość Jagoda26
idź z nim do sklepu, niech przymierzy :O

Gość dssdsd
mysle o allegro, u mnie nie ma firmowych sklepów wiec tu problem

Gość colombinka
dokladnie, bo co firma to inny rozmiar, chociaz sam rozmiar niby podany taki sam.

Gość dssdsd
np cocobello

Gość PIGIiiiiiiii
cos porabalas albo z rokiem urodzenia albo z rozmiarem bo wydaje mi sie ze tak na roczek to rozmiar 86 jak nie wiecej

Gość dssdsd
czemu porabałam ? obecnie uzywamy 74/80 w zaleznosci od marki ubrania. Na roczek czyli od pazdziernika sadze ze bedzie 80/86 czyli co bardziej opiewac juz na 86?, 92 na pewo bedzie za duze to chyba na lato?

Gość PIGIiiiiiiii
wiesz mi sie wydawalo ze porabalas bo masz juz prawie roczniaka i nadal 74/80 uzywacie ,a moja corka juz po roczku i dawno dawno temu uzywalismy tego rozmiaru

a ja bym kupiła 92 dziecko nie będzie samo chodzić a jak siedzi lub je nosisz zawsz spodnie się podnoszą po drugie jak nie ma zciągacza przy spodniach i rękawach to zawsze można podwinąć zima jest długa i w lutym może się okazać że 86 będzie za krótki bo 4-5 miesięcy dla dziecka to kupa czasu śmignie o 2 -3 rozmiary takie jest moje zdanie pozdrawiam

Gość dssdsd
tymbardziej ze na wielu aukcjach kurtkowo/kombinezowatych jest zaznaczone 86 - 2 lata, dziwna ta rozmiarówka, a dziecko bedzie miec rok -1,5 hmm

Gość dssdsd
w tej chwili juz moje dziecko chodzi za raczki, do zimy moze juz pojsc samodzielnie, 92 chyba wydaje mi sie za duzy

Ja kupiłam na 86. Ale C&A ma dużą rozmiarówkę, nie wiem czy za duży nie będzie. Sie zobaczy :)

Gość dssdsd
Aga na Ciebie zawsze mozna liczyc:P

mój synek ma 2 latka i jest bardzo wysoki jak na swój wiek - bynajmniej tak mi powiedzieli na bilansie i Młody i nosi rozm z HiM i z Cia 92 a innych firmy to zwykle 98. w 92 roczne dziecko wg mnie pędzie \"pływać\"...

Jak mogę, to pomagam :) Ja kupowałam kurtkę rok temu na wyprzedażach (za 25 zł ;) ), więc całkiem w ślepo :) Ale myślę, że najgorzej nie będzie - na oko powinna być z grubsza dobra.