Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biseksualna

Sex kobiety z kobietą

Polecane posty

Gość biseksualna

Witam mam dobry temat. Być może już był. Sex 2 kobiet. Czy wy PANIE macie czasem takie fantazje? np Ostry sex w toalecie.. albo delikatny zmysłowy i intensywny w łóżku? Co Was podnieca w kobietach? Czy już to robiłyście? Ja tak szczerze miałam kilka intymnych sytuacji,ale nigdy nie "kochałam się" na max.. Chcę tego doświadczyć..Nick mówi sam na siebie..:]

Gość ogladam go
i nudny jest:P

Gość miseczka d .....
wlasnie go ogladnelam i nie wiem jak Wy ale ja sie podniecilam..

Gość kaffi
...no bo obie dziewczyny mają PRAWDZIWE orgazmy a nie filmowe. W drugim filmie również. Tym się właśnie te filmy różnią od tej tandety zalewajacej internet......

Gość biseksualna
Fajnie, że ktoś się 3ma tematu..:|

Gość środaa
fececi powinni brac z tej starszej przykład.. jezyczek i paluszek.. idealnie!

Gość kaffi
Widać wyraźnie, że panie z tych filmów lubią sex kobiecy i nie udają orgazmów - sa po prostu bardzo autentyczne. Młodsza z kobiet (pierweszy filmik) jest bardzo zafascynowana matczynym biustem swojej partnerki i bardzo koncentruje sie na pieszczotach piersi. Można też zauważyć charakterystyczne dla orgazmu rumieńce na twarzach obu kobiet. Tego się po prostu nie daje udawać.

Gość wreszcie coś dla mnie
ja ostatnio zauważyłam, że też podniecam się oglądając lesbijskie filmy i galerie, a przed snem wyobrażam sobie, że pieści mnie kobieta, lub nawet dwie, trzy, że ja daję im rozkosz... chciałabym lizać i ssać kobiece sutki, zabawiać się łechtaczką, wsuwać język do pochwy... no ale to tylko marzenia... szkoda, że nigdy się nie spełnią :(

Gość biseksualna
Ja akurat wolę polączenie 2 młodych kobiet. Ew. do 30-35lat:) Chociaż popieram, że 1. z filmów (bardziej mi się spodobał) jest fajny :] Realne orgazmy. Widać starsza babka miała ładny odlot, trzęsła się jak galaretka :D, ale co tam jej przynajmniej było dobrze...:] Swoją drogą zazdrościć można że w takim wieku na bank powyżej 45lat ma ciągle takie libido:) Ja sama marzę o miłości uprawianej z drugą kobietą, piekną ponętną.. ale z kolei mam pewien problem. Jakoś nie pasuje mi lizanie ssanie podgryzanie czyichś piersi.. Sama nie narzekam na tego typu pieszczoty, ale gdy mam je komuś podarować jakoś nie bardzo mi to leży..:] Druga sprawa nie wierzmy w stereotypy, że w homo lub bi związku ktoś musi być NIM.. Ja nie chciałabym męskiej kobiety i sama męska nie jestem ani nie palę się do tej roli..:] Uważam, że mimo iż faceci mają dużo do zaoferowania kobiety rozumieją nas o wiele bardziej, nie sprawiają przyjemności mechanicznie (no chyba że się trafi na taką pindę :P)

Gość alealeee
dobrze jest,podoba mi się pierwszy film.jednak wolałąbym z kobietą tak do 40 :)

To jedna z moich najczęstszych fantazji. Czasem patrząc na jakąś kobietę, wyobrażam sobie, jakby to było uprawiać z nią seks. Gdybym poznała kobietę biseksualną, lub homoseksualną i pociągałybyśmy się nawzajem, chętnie spróbowałabym jak to jest. Do tej pory miałam jeden epizod na siłę zachaczający o temat - mając lat 15 całowałam się z dwoma koleżankami. Sytuacja miała miejsce na imprezie, po dużej dawce Wina Pisaneo Patykiem ;). No i skończyło się jedynie na pocałunkach z języczkiem.

Gość qqqeeesssttt
Hm... mnie ten temat zawsze zastanawiał, bo od dziecka jestem osobą biseksualną co więcej miałam od samego początku tego świadomość. Moj biseksualizm nie jest skutkiem mediatyzacji, mody czy innych tego typu meandrów współczesnego świata - po prostu jest we mnie od zawsze. Czasami chciało by się po prostu o tym porozmawiać bo każdy ma jakieś braki, - a ich kumulacja i duszenie ich w sobie bywa bardzo męcząca. Czy kiedykolwiek marzyłam o innej kobiecie? Bezustannie, z tym że życie sobie ułozyłam nie z kobietą a mężczyzną i to do niego muszę się dostosować. Kocham go i całą tą walkę toczę w imię miłości. Tak szczerze, to wowłabym się urodzić hetero i nie przeżywać tego typu emocjonalnego ,,rozdwojenia'' ;o)

Gość sama w domu
a ja tez mam czasem takie fantazje i sie zastanawiam jak by to było z kobieta .np spie z dwoma kolezankami a one sie w nocy budza i zaczynaja mnie delikatnie rozbudzac ja mam oczywiscie opory ale one trzymaja mnie za rece i zaczynaja piesci az sie w koncu poddaje...a tak w rzeczywistosci to bym sie nigydy nawet z kobieta nie pocalowala hehee chyba jak bym byla wstawiono to moze..

Gość zaciekawiona tematem
ma ktos takie jednorazowe doswiadczenia ze kobieta z kobieta??/ja nie ale jestem ciekawa jak to jest ,to musi byc troche krepujace

cisza tu cos

pani Marto probowala pani???czemu za daleko??

Seks z kobietą to podobno zupełnie co innego niż z mężczyzną. Sama nie próbowałam. Jeszcze. Mając lat 16 baraszkowałam z koleżanką w łóżku, ale prawdziwego seksu kobiecego nie doszło. Chyba za młode jeszcze byłyśmy :P

Tzn. źle to ujęłam: "seks kobiety z kobietą to co innego niż seks kobiety z mężczyzną" - o, tak brzmi zdecydowanie lepiej :) PS. Pani Marto, jak skończyła się Twoja historia z napastliwą koleżanką??

no napewno co i nnego bo niby kobieta zna swoje czule punkty wiec potrafi u drugiej kobiety odnalesc je.ale nie ma peniska a on daje duzaa przyjemniosc

Zaciekawiona - peniska zawsze można "dopiąć" ;) Ale fakt faktem, że prawdziwy najlepszy :P

no w sumie masz racje nie pomyslalam ale za to tego prawdziwego peniska lepiej sie lize...

Gość biseksualna
Jeśli chodzi o sam stosunek..kobiece palce vs. penis. Penis wygrywa.. jesli chodzi o lizanie.. wole lizać cipeczke niż robić loda..blleech..:P

nie brzydzi cie to pytam z ciekawosci.a duzo razy to robiłas z kobieta bo ja nnigdy ale jestem ciekawa i na sama mysl mi sie chyba troche robi..

fajnie ja nigdy tego nie doswiadczyłam.a jesli byscie taka niedoswiadczona spotkały i by chciala sprobowac baraszkowania i peszczota ale miała by opory co byscie z nia zrobiły hymmm