Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany_jej_stopach

Gdzie zabrac Kobiete na randke w niedziele ?

Polecane posty

Gość zakochany_jej_stopach

Witam wszystkich ... Kobieta... taka fajna urocza slaska frelka... Ja jeszcze bardziej uroczy mis z gor ( :*** ;p ) Chce ja zabrac ( tzn. ona twierdzi, ze ja chce ) na randke w niedziele... Co polecacie ? Co Wy byscie zrobili. Jakies pomysly ? Ja jestem mentalnie wykastrowany dzisiaj... Z niedzielnym szacuneczkiem

Gość A.J.K
ona tak twierdzi? A Ty nie? Tzn. ze ona chce, ty nie? Bo nie kumam.

Gość zakochany_w_jej_stopach
...sluchaj a Ty pilnujesz ciasta wogole czy siedzisz na kafe co ?

Gość A.J.K
o cholera!!!!!!!!!!! ciasto!

Gość bratówka
proponuję abys zabral ja na jakis romantyczny spacer, pozniej do kawiarni - moze romantyczna kolacja i upojna noc.

Gość madrala_znienacka
a moze odwrotna kolejnosc ? upojny dzien , potem spacer i kolacja ?

Gość bratówka
po upojnym dniu ona nie bedzie miala sily by gdziekolwiek wychodzic. nie mozecie zatem spedzic niedzieli w domu. Tez moze byc miło. Koniecznie musicie wychodzić?

śląskie frelki z niedzielę chodzą do kościoła :) potem rosół i rolada z kluskami polecam spacer :) a potem kolacja ze śniadaniem? :D nieee śląska frelka się szanuje i nie pójdzie na to :P obstawiam spacer i dobrego loda na deser -> loda do jedzenia, deser taki :P jakby kto "kojarzył inaczej"

aaa i jeszcze jedno w domu siedzieć to kicha, trzeba się nasprzątać zanim gość przyjdzie -> odpada w knajpie ludzie się drą, muzyka też różna, po co mają się przekrzykiwać? jeśli masz autko -> kocyk, torbę kanapek, soczek i sruu nad wodę albo do lasku, połazić boso (uprzedź coby się nie wylansowała w szpilkach czy cóś) powygłupiać się i dziewczyna będzie zrelaksowana i zadowolona

Musisz byc niezłym palantem skoro nawet nie wiesz gdzie zabrac swoją kobiete w niedziele. Az taki kretyn jesteś zeby pytac o to na forum?

Gość ehmn..
mumi mnie chłopak wział do lasu gdzie była rzeczka.. i wziełam se szpilki. masakra.. na rekach mnie niosł .. haha. a na miejscu były swiece koło wody.. wszystko rozłozone pieknie.. hmm.. to było na zakonczenie wakacji.. bosko było..

Gość ehmn..
ja juz byłam w kosciele :P odwal sie.

Gość sssssssssssssssssssss
jestes fetyszem?fuuuuuuuuuuuuuuu

ehmn to właśnie mam na myśli..z tym, że świece to już bardziej romantycznie i wykazuje spore zaangażowanie drugiej osoby ;) Jarek pisałam już o kościele :P

Gość do z o o
to zawsze mniejsza odpowiedzialność.

Gość ehmn..
a jeszcze bardziej romantyczne jest niesienie na rekach.. mmm..

Jarek czytałeś pierwszy post i ostatni..cokolwiek dziwne masz skojarzenia :P ale zostań z Bogiem ehmn gratuluję pomysłowego faceta :D

Gość ehmn..
lepszego nie mogłam sobie wymarzyc... .. ah.. bociany latały ... było cudownie.. moze i ty zrób swojej dzewczynie taka niespodzianke.bedzie w niebie.

Gość uwielbia-kiedy-ona-chodzi-bez
... no i nie bylo bocianow, dzieci z tego nie bedzie, co najwyzej - mcdonald przepedzi nas :> pozdrawiam wszystkich ( dzisiaj bez wyjatku )

Gość weronikaWww
Do Domu Kresowego!!Mają smaczne jedzonko i super atmosferę w lokalu!Ja z mężem co niedziele jeżdżę do nich na obiad;)