Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina761230

MALUSZEK 4,5 MIES A ZŁOBEK , CO SADZICIE O TYM?

Polecane posty

Gość ewelina761230

MAM MALUSZKA UR. 17-04-2008 PRACUJE OD LIPCA BO NIE DAMY RADY UTRZYMAC SIE Z JEDNEJ PENSJI Z 3 DZIECI WE WTOREK MAL IDZIE DO ZLOBKA I BOPJE SIE JAK TO ZNIESIE DO TEJ PORY BYLA Z BABCIA LUB SIOSTRA 14 LET. POZDRAWIAM.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Da sobie rade :) szybko się zaklimatyzuje. Szkoda, że nie ma innej opcji niż złobek, ale trudno... :)

Gość zofijjjaa
u mnie do żłobka można dzieci dawać od 18 mieś a nie 4 (???) nie wyobrażam sobie!!!!!

Gość basiabarbara
Szczerze mówiąc współczuje, chyba by mi serce pękło ciągle bym o dziecku myślała czy dobrze się nim opiekują... ale rozumiem, masz powód.. a nie masz nikogo z rodziny piszesz o babci więc może ona? Zawsze można iść do pracy na mniejszy etat...

Gość losabes
A moze babcia juz wychowala swoje dzieci, ma swoje zycie i nie ma ochoty zajmowac sie wnukami?:O

Fajnie się tak krytykuje kogoś kto nie ma wyjścia co?! I zawsze robią to osoby które mają babcie ciocie albo nianie. Ja też muszę wrócić od grudnia do pracy i muszę oddać małego do żłobka bo nie mam w pobliżu babci a na nianię mnie nie stać. Pewnie że serce mi się będzie krajać ale niestety innej opcji nie ma. Więc wspaniałe matki polki zastanówcie się zanim zaczniecie kogoś krytykować za to że oddaje dziecko do żłobka. W końcu po coś te instytucje istnieją!

Moj synek poszedl do zlobka majac 6 miesiecy. Tu gdzie mieszkam macierzynski trwa tylko 3 miesiace, wiec to norma, ze takie 4-miesieczne maluchy zaczynaja zlobek. Tak bylo w przypadku dzieci moich szwagierek :) I wszystko OK. Moim zdaniem taki maluszek szybciej sie zaklimatyzuje niz taki np. 1,5 roczniak. Moj synek ma teraz 19 miesiecy i teraz chodzi juz do grupy starszakow z dziecmi 3-4 letnimi. Bardzo ladnie bawi sie w zlobku i widze, ze uczy sie nowych rzeczy. Nigdy nie zalowalam, ze poszedl do zlobka.

Gość zofijjjaa
tatonka widocznie masz w głebi serca wyrzuty sumienia, skoro wszystko tak odbierasz, bo tu nikt póki co autorki nie skrytykował...